Raluca Badulescu, credit la banca si infometare pentru cateva haine. A facut sacrificii mari pentru a-si cumpara haine

Publicat: 13 apr. 2019, 13:46 Autor: Simona Vedete

Vedeta a trebuit sa faca multe sacrificii, inclusiv sa se infometeze, pentru a-si achizitiona haine.

Intr-un interviu pentru Libertatea vedeta a povestit tot chinul prin care a trecut pentru ca nu avea bani ca sa-si cumpere ce haine voia, astfel ca a gasit alternative.

De multe ori chiar a ramas cu portofelul gol, si chiar a apelat la un credit la banca pentru ca tinutele la care visa costau enorm si la acea vreme nu-si permitea.

Impreuna cu Cristina Dorobanțu, colega ei de la „Bravo, ai stil”, a organizat un „shop my closet”, unde si-a vandut o parte din haine, moment prielnic pentru a povesti si cum le-a achizitionat.

„Plângeam mai devreme pentru o gentuță, i-am zis «pa, la revedere». Oricum, azi nu plec de aici cu mâna goală, pentru că nu se poate să vii într-un loc unde se vinde ceva și să pleci cu mâna goală. Am ochit ceva de la Cristina.

Raluca Badulescu, credit la banca si infometare pentru cateva haine

Raluca Badulescu, credit la banca si infometare pentru cateva haine

Să știți că sunt cizmele pe care le-a purtat și Rihanna, sunt Tom Ford, au fost 3.000 de dolari și eu le-am purtat o singură dată la «Bravo, ai stil», dar m-am gândit să mă despart de ele…

Am avut credit la bancă, pe bune, fără caterincă, să-mi iau niște chestii. Am ajuns și la nivelul în care am mâncat în trei zile un burger pentru o geacă. La Londra eram. Acum sunt mai responsabilă. Soțul meu mă mai trage de mânecă, dar când întoarce spatele, eu imediat comit ceva.

Tot timpul mi-am luat haine pe ascuns. Și acum mai fac asta, mă ascund de soțul meu, îi zic că trebuie să-mi iau că ne râde lumea. Și când eram mică-mică mai luam bani de la soră-mea cu împrumut. Pentru o hăinuță, uitam de omenie” a spus Raluca Badulescu, potrivit Libertatea.

Publicat: 13 apr. 2019, 13:46 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă