Incendiu devastator in Cernavoda. 30 de persoane au fost evacuate

Publicat: 13 Apr. 2019, 11:43 News 2
Incendiu devastator in Cernavoda. 30 de persoane au fost evacuate

Clipe de panica pentru persoanele care locuiau intr-un complex de locuinte din Cernovada.

Au fost evacuate treizeci de persoane dintr-un ansamblu de locuinte din orasul Cernavoda, dupa ce un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata. Focul a afectat acoperisul unui imobil si un perete lateral al acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati pentru a interveni in noaptea de vineri spre sambata la un incendiu izbucnit in cartierul Columbia din Cernavoda, la acoperisul unui ansamblu de locuinte compus din cinci imobile.

Incendiu devastator in Cernavoda

Incendiu devastator in Cernavoda

S-au deplasat 19 pompieri la fata locului, cu trei autospeciale si o ambulanta SMURD, apartinand Detasamentului Cernavoda. Acoperisul unui imobil cu o suprafata de aproximativ 45 de metri patratii dar si un perete lateral pe 15 metri patrati au ars in intregime.

Insa pompierii au reusit sa salveze celelalte patru imobile, inclusiv bunurile din interior. Dupa sosirea echipajelor de interventie au fost evacuate rapid treizeci de persoane din ansamblul de locuinte.

Pana acum nu s-au inregistrat victime in urma incendiului. Cauza producerii incendiului ar fi un scurtcircuit la cablurile electrice defecte ori izolate necorespunzator, potrivit Adevarul.

Publicat: 13 Apr. 2019, 11:43 News 2
Pe aceeași temă