Pustiul asta de 12 ani e fenomenal! A plecat in vacanta in Bali de unul singur, dupa ce s-a suparat pe parintii lui. E incredibil cum i-a reusit planul VIDEO

Publicat: 24 Apr. 2018, 17:20 Parenting

Pustiul de 12 ani s-a suparat pe parintii sai dupa o cearta si a plecat in Bali.

Pustiul asta de 12 ani a plecat in vacanta in Bali de unul singur

Baietelul de 12 ani s-a prezentat cu numele de Drew atunci cand a ajuns la aeroport si a reusit sa isi faca o rezervare pentru zborul in Bali cu ajutorul cardului de credit al mamei sale, pe nume Emma. Copilul a ales o linie aeriana care le permitea minorilor sa calatoreasca neinsotiti si a urcat initial in avion spre Perth, acolo unde a facut o escala.

Pustiul a povestit ca a pacalit-o pe bunica lui sa ii dea pasaportul, dar si ca in dimineata in care a plecat in vacanta in Bali le-a spus parintilor lui ca merge spre scoala. Dupa ce a mers cu scuterul pana la gara, el a luat un tren spre aeroport. Drew a mai mentionat ca doar o singura data i-a fost cerut sa isi arate actele, cand a facut escala in orasul Perth.

A putut sa isi dovedeasca identitatea cu ajutorul carnetului sau de elev pe care l-a aratat functionarilor din aeroport. Totodata, el si-a facut rezervari la hotelul All Seasons din Bali, cu ajutorul cardului de credit al mamei sale.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 24 Apr. 2018, 17:20 Parenting
Pe aceeași temă