Cutremur de 6 grade în Indonezia

Publicat: 20 Jan. 2020, 08:02 News

Un cutremur de 6 grade a avut loc în Indonezia în cursul zilei de duminică.

Seismul care s-a produs în Indonezia a avut loc la o distanță de 116 kilometri în sud-est de Gorontalo. De asemenea, cutremurul a avut loc la o adâncime de 131 de kilometri. Din fericire, nu au fost înregistr4ate victime sau pagube materiale. Cutremurul s-a produs în insula Sulawesi, potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteranean.

Un cutremur major s-ar putea înregistra în România în acest an, chiar pe 13 septembrie

Geologul rus Victor Bokov a avertizat că există 82% şanse ca în România să se producă un cutremur de mare amploare în anul 2020. Pe tot globul, numărul seismelor majore va crește în anul 2020.

Numărul cutremurelor de mare instensitate va crește în anul 2020 din pricina încetinirii mișcării de rotație a Pământului. În românia este foarte posibil să apară un cutremur de o intensitate mare în ultima parte a anului. Mai precis, pe 13 septembrie! Cel puțin așa anunță un geolog rus de renume, Victor Bokov.

Acest geolog rus susține că în anul care urmează, pe teritoriul României vor avea loc și alte trei cutremure de intensitate mai mică: pe 10 martie, pe 4 iunie și pe 26 august. Se pare că aceste cutremure se vor produce în Buzăn, conform spuselor lui Bokov.

Publicat: 20 Jan. 2020, 08:02 News
Pe aceeași temă