Usain Bolt e pus pe fapte mari: se apuca de FOTBAL! Celebrul atlet jamaican vrea sa joace in Premier League. Ce echipa il va testa

Publicat: 08 Jan. 2018, 14:28 News 3

Usain Bolt a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca vrea sa se apuce de fotbal. A fost campion olimpic si mondial la sprint. A doborat de mai multe ori recordul mondial in probele de 100 de metri, 200 de metri si stafeta. In 2008 a devenit primul atlet, dupa Carl Lewis, cel care a castigat toate aceste trei probe la o singura editie a Jocurilor Olimpice si primul om din istorie care a stabilit recorduri mondiale la toate trei la aceeasi Olimpiada.

Usain Bolt s-a retras din activitate anul trecut in luna august si acum vrea sa se apuce de fotbal. Acum, Borussia Dortmund a anuntat ca il asteapta la antrenamente.

”Vom efectua un test in martie, la Dortmund, pentru a sti ce am de facut cu aceasta cariera ( de fotbalist). Daca vor spune ca sunt bun si ca  trebuie sa ma antrenez, o voi face. Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este sa semnez cu Manchester United. Daca Dortmund spune ca sunt suficient de bun, voi merge mai departe si ma voi antrena foarte dur. Am discutat la un moment dat si cu Alex Ferguson si i-am cerut sa imi puna o vorba buna. El mi-a spus ca daca voi fi in forma si pregatit, va vedea ce va putea face pentru mine”, a spus Bolt intr-un interviu, pentru Sunday Express.

Celebrul atlet jamaican are 31 de ani si a cucerit 8 titluri olimpice. Jamaicanul a reusit sa alerge suta de metri de 49 de ori in 10 secunde. Jamaicanul detine 9 dintre cele mai rapide 30 de curse de  100 de metri si este singurul atlet in acest clasament care nu a picat niciodata un test de dopaj.

Publicat: 08 Jan. 2018, 14:28 News 3
Pe aceeași temă