Ce ceasuri poartă vedetele? Rihanna si David Beckham au mici AVERI la mana!

Publicat: 12 Feb. 2018, 14:24 Vedete
Ce ceasuri poartă vedetele? Rihanna si David Beckham au mici AVERI la mana!

Ce ceasuri poartă vedetele – Rihanna

Ce ceasuri poartă vedetele - RihannaRihanna, diva originară din Barbados, poartă un superb model semnat Chopard, cu bezel încrustat cu diamante, care conferă un nou sens conceptului de lux.
Rihanna este, de asemenea, imaginea mărcii, numele acesteia regăsindu-se pe o colecție exclusivistă de bijuterii sub numele “Rihanna loves Chopard”.
Povestea Chopard începe cu mai bine de 150 de ani în urmă, când tânărul elvețian Louis-Ulysse Chopard își deschide propria afacere de producție de ceasuri. Creațiile sale extrem de precise și foarte frumos decorate au ajuns cunoscute destul de rapid în întreaga Europă. Însuși Țarul Rusiei, Nicolae al II-lea, se număra printre clienți.
Alte modele de ceasuri de lux pot fi achiziționate în magazinul Boutique Watches de pe Calea Dorobanților nr. 157.

Ce ceasuri poartă vedetele – David Beckham

Ce ceasuri poartă vedetele - David BeckhamFostul fotbalist de la Manchester United și Real Madrid, David Beckham, deține un model vintage Rolex Submariner, referință 1680, foarte apreciat în rândul cunoscătorilor, estimat la câteva zeci de mii de euro.
Marca producătoare de ceasuri premium Rolex a fost fondată în anul 1905 de către Hans Wilsdorf, originar din Bavaria.
În prezent, este una dintre cele mai puternice și recognoscibile mărci de pe piață orologeriei de lux, experții estimând că se vând în jur de 1 million de ceasuri pe an.
Alte modele de ceasuri Rolex pot fi achiziționate în magazinul Boutique Watches.

Ce ceasuri poartă vedetele – Charlize Theron

Ce ceasuri poartă vedetele - Charlize TheronSuperba actriță sud-africană, deținătoare a unui premiu Oscar, Charlize Theron, a fost fotografiată purtând un ceas al casei Chanel, model J12, din ceramică albă, estimat la aproximativ 6000 de euro.
Așa cum Coco Chanel a sfidat cumva normele epocii ei, și divizia orologeră a casei Chanel a sfidat ideea că o casă de modă nu poate realiza ceasuri de mare virtuozitate.
La momentul lansării în anul 2000, modelul J12 a reprezentat o dovadă de curaj și creativitate pentru Chanel, reușind să transforme ceramica high-tech într-un material prețios, demn de lumea complicațiilor orologere.

Ce ceasuri poartă vedetele – Pierce Brosnan

Ce ceasuri poartă vedetele - Pierce BrosnanPierce Brosnan, actorul și producătorul de film irlandezo-american, cunoscut pentru seria de filme în care a interpretat rolul personajului James Bond, poartă un model J Class Collection din aur roz, de 42 mm, al brandului Speake-Marin.
Brosnan este Brand Ambassador al mărcii elvețiene încă din anul 2015.
Speake-Marin a fost fondată în 2002 de către ceasornicarul englez Peter Speake-Marin, în prezent avându-și sediul în Bursins, Elveția.

Publicat: 12 Feb. 2018, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă