Profesoara si-a implorat elevul de 17 ani sa intretina relatii intime cu ea! Baiatul primea non-stop poze indecente de la femeie. Ce s-a intamplat in scurt timp

Publicat: 14 iul. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life

Profesora facuse o adevarata obsesie pentru unul dintre elevii sai.

Cadrul didactic ajunsese sa ii trimita baiatului poze indecente cu ea, in speranta ca acesta va accepta o relatie. Atunci cand s-a aflat adevarul, parintii adolescentului au fost socati, alaturi de colegii de munca ai femeii, care nu puteau crede ca profesoara e capabila de astfel de gesturi.

Acesta incepuse sa faca gesturi nepermise chiar si in momentele cand era in sala de clasa si se afla in prezenta elevului sau. Nimeni nu isi explica de ce femeia a inceput sa reactioneze intr-un asemenea hal sau de ce l-a hartuit pe tanar, in mod repetat.

Profesoara si-a implorat elevul de 17 ani sa intretina relatii intime

Chelsea Hahn, o profesoara de Limba Engleza din Statele Unite ale Americii pare sa fi facut o adevarata pasiune pentru unul dintre elevii sai. Baiatul de 17 ani i-a picat femeii cu tronc, dar ea nu a inteles ca o relatie cu el ar fi nepermisa si gresita, din toate punctele de vedere.

Cadrul didactic incepuse sa ii trimita acestuia foarte multe mesaje, iar uneori ii lasa si fotografii indecente cu ea, in speranta ca il va cuceri pe adolescent. Momentele in care aceasta il hartuia pe adolescent se petreceau si in sala de clasa.

Alti colegi ai tanarului au spus ca ea l-a sarutat cu forta pe elev. Politia a intervenit in acest caz dupa 6 saptamani, atunci cand conducerea scolii „Ewing High School”, din orasul american New Jersey, s-a sesizat si a cerut sa se faca dreptate.

Profesoara si-a implorat elevul de 17 ani sa intretina relatii intime

Elevul de 17 ani care i-a picat victima femeii a ramas in anonimat, din pricina situatiei extrem de delicate. Chelsea Hahn a fost concediata de urgenta si a fost arestata de catre oamenii legii, fiind trimisa si in fata unei instante de judecata pentru fapte grave.

Cel mai probabil, profesoara va ajunge in spatele gratiilor. Directorul scolii din New Jersey a mentionat intr-un comunicat oficial ca e foarte dezamagit de comportamentul femeii, dar si ca un astfel de comportament nu va fi permis niciodata in respectivul liceu.

„Avem cele mai mari asteptari de la profesorii nostri si le cerem sa fie buni profesionisti. Totul e pentru binele elevilor nostri, ei sunt cea mai mare prioritate a noastra. In consecinta, suntem dezamagiti de tot ce s-a intamplat in ultimele saptamani”, a anuntat Edward Chmiel, directorul scolii.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 14 iul. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă