Barbatii dispar de pe pamant! In cati ani se va intampla acest lucru. Cele mai proaste vesti pentru omenire!

Publicat: 12 apr. 2018, 16:07 Autor: D. C. News 3

Cercetatorii australieni au dat un verdict sumbru pentru umanitate, mai ales pentru femei.

Barbatii dispar de pe pamant! Afirmatia a fost facuta in baza unui studiu care arata ca ‘fragilitatea inerenta’ a cromozomului masculin va duce la disparitia acestui sex de pe Pamant. Cercetatorii australieni afirma ca exista posibilitatea ca noi gene, care determina sexul, sa evolueze si sa duca la nasterea unei noi specii de oameni.

Profesoara Jenny Graves este unul dintre cei mai influenți oameni de știință din Australia. Aceasta sustine ca procesul de extinctie al barbatilor a inceput deja. Acesta se manifesteaza in grupuri izolate.

Barbatii dispar de pe pamant!

Barbatii dispar de pe pamant! In cati ani se va intampla acest lucruProfesoara Jenny Graves sustine ca barbatii vor disparea in 5 milioane de ani, informeaza Dailymail.co.uk. Motivul este fragilitatea cromozomului masculin Y. Acesta este fragil prin mostenire. Atunci cand a aparut, in urma cu 300 milioane de ani, avea 1.000 de gene. In prezent, are mai putin de 100 de gene. O mare parte din ele sunt acum ‘gunoaie’.

Barbatii dispar de pe pamant! In cati ani se va intampla acest lucruCromozomul feminin X are in jur de 1.000 de gene. Femeile au doi cromozomi X si asta le permite genelor sa se repare. Astfel se creaza un schimb intre cromozomi pentru reparatii. Alti cercetatori sustin ca nu este niciun motiv de panica.

Barbatii dispar de pe pamant! In cati ani se va intampla acest lucruDe ce? Acestia sustin ca, in decursul a celor 25 de milioane de ani, cromozomul Y a pierdut o singura gena. Profesorul Chris Mason, de la University College London nu crede în teoria profesoarei Jenny Graves. Acesta este convins ca 5 milioane de ani este un timp suficient de mare pentru ca stiinta medicala sa rezolve problema cromozomului Y.

Publicat: 12 apr. 2018, 16:07 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă