Facea un gratar si a vrut sa mai puna carbuni! Si-a dat foc instant si era la un pas sa moara. VIDEO incredibil!

Publicat: 12 Apr. 2018, 14:40 News 3

Gestul pe care l-a facut barbatul asta la gratar era sa-l coste viata. Atentie mare!

Facea un gratar si a vrut sa mai puna carbuni! Si-a dat foc instant. Barbatul aprinsese focul gratarului si se grabea ca jarul sa fie cat mai incins, cat mai rapid. Fiind singur langa gratar nu a mai vrut sa astepte, asa ca a decis sa faca ceva ce oricine ar face.

La cateva minute dupa ce focul s-a aprins si carbunii si lemnele au inceput sa arda barbatul a vrut sa plece putin de langa foc, dar nu inainte de a-l aprinde si mai tare, doar ca sa fie sigur. Asta a fost greseala lui fatala. A luat sacul de brichete de gratar si l-a aruncat efectiv in foc. Moment in care efectiv i-a explodat tot gratarul in fata.

 

Facea un gratar si a vrut sa mai puna carbuni! Si-a dat foc instant

Barbatul din Australia nu stia cat de inflamabile sunt brichetele cu care aprinzi focul unui gratar. Ramasese fara carbuni asa ca a vrut sa mentina focul tot cu ce l-a aprins.

Explozia a fost surprinsa de camerele de luat vederi montate in curte iar acum toata lumea a ramas socata de ceea ce i s-a intamplat.

 

A ajuns la spital imediat cu arsuri grave pe tot corpul. Medicii au gasit in sangele barbatului si o cantitate destul de ridicata de alcool, ceea ce probabil l-a facut sa nu-si dea seama ce arunca pe foc.

Iamginile sunt extrem de dure. Norocul barbatului a fost ca hainele lui nu s-au aprins si ca a avut un instinct remarcabil de a se arunca in spate in momentul “exploziei”.

Publicat: 12 Apr. 2018, 14:40 News 3
Pe aceeași temă