Printul Philip, accident auto grav! Cum se simte sotul Reginei Elisabeta. Imagini cu masina rasturnata VIDEO

Publicat: 18 ian. 2019, 12:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Drama in familia regala dupa ce sotul Reginei Elisabeta a fost implicat intr-un accident auto pe un drum ce nu prezinta siguranta.

Printul Philip, accident auto grav! Acesta se afla pe un drum marcat nesigur, in apropiere de Sandringham. Barbatul in varsta de 97 de ani a scapat fara nicio rana si toata lumea e uimita. Accidentul a avut loc in apropiere de Sandringham, una din proprietatile Casei Regale a Marii Britanii.

Accidentul a avut loc la intersectia dintre drumurile B1439 si A149. Se pare ca strada din urma este un loc periculos unde multe accidente au loc. Vineri, dupa accident, consiliul local a decis sa ia alte masuri pentru prevenirea accidentelor, informeaza standard.co.uk.

Printul Philip, accident auto grav


Majoritatea accidentelor se produc din cauza vitezei. Cu toate ca Printul Philip este un sofer iscusit, tragedia s-a produs. Nu se stie viteza cu care masina lui circula in timpul accidentului de joi. Acesta conducea un Land Rover in momentul in care o Kia a intrat in el.

Femeia care conducea Kia a suferit rani minore. In urma impactului, masina in care Printul Philip se afla a fost rasturnata pe o parte. Niciunul din cei doi soferi nu consumase alcool. Printul a fost scos prin trapa masinii. Era in stare de soc.

Salvatorul lui sustine ca s-a umplut de sange in momentul in care l-a ajutat pe print. Acesta se intorcea de la Sandringham unde petrecuse timp cu sotia lui, Regina Elisabeta. Medicul casei regale sustine ca Philip nu are rani.

Publicat: 18 ian. 2019, 12:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×