Primul joc după revenirea lui Zanni din Exil, comentat de Andrei Krișan: ”va merge singur pe mai departe”

Publicat: 15 mai 2024, 17:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Aseară, la PRO TV a fost programat primul episod dintr-o nouă săptămână de Survivor All Stars, prima seară după ce Zanni și-a câștigat dreptul de a reveni în camp. Multe discuții, un joc interesant și o recompensă amplă! Despre toate acestea, comentează exclusiv Andrei Krișan, cel care în 2023 a ajuns până-n finala show-ului.

”Primul episod începe cu revenirea lui Zanni în camp. Partea cea mai interesantă este că ceilalți, evident, că se bucură când revine cineva, dar nu se bucură deoarece sunt aproape de finală… și revine Zanni, unul dintre principalii concurenți să câștige. Se vede că el a pornit că este singur în competiție, având în vedere că se aștepta ca TJ să-i fi fost aproape și nu a fost deloc așa. Printre altele, a fost un moment cum nu l-am fi văzut pe Zanni până acum, cel în care povestește despre viața lui, despre lucruri pe care nu le-am auzit despre el. Am auzit o replică de la Andrei care poate nu era chiar necesară – el este inteligent, dar noi suntem și mai inteligenți, ca urmare a vieții prin care el a trecut”, menționează Krișan.

Primul joc după revenirea lui Zanni din Exil, comentat de Andrei Krișan

Evident, acesta a analizat și discuțiile iscate între cei doi care cândva erau camarazi: ”Conflictul dintre Zanni și TJ, cred că ar trebui să se diminueze și să înțeleagă că pot face împreună anumite scheme în competiție. Probabil Zanni nu va mai vrea, ci va merge singur pe mai departe. Oricum, mișto începutul de episod, odată cu această revenire”.

Despre proba serii, Andrei a mai spus: ”La joc, câștigă fix Zanni și TJ rolul de căpitani și ajung să aleagă echipele. Câștigă Zanni un meci destul de echilibrat, cu un TJ care a adus 5 puncte din 6 și un Zanni care a adus 4 puncte. Ajung să se bucure de o recompensă incredibilă, cu elicopter, mâncare, sărit. O să fie interesantă, abia aștept să vedem diseară săritura. Nu-mi dau seama dacă le va fi frică și unii nu vor face asta”.

Concluzia serii, în viziunea lui Andrei, este: ”Rămâne să vedem ce vor face la Imunitate. Cred că va fi destul de strâns de acum încolo, oricine pleacă este pe mâinile și puterile lui/ei. Vor trebui să fie foarte precauți pe cine trimis la Duel”.

Publicat: 15 mai 2024, 17:06 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×