Primele imagini cu burtica de gravidă a Ginei Pistol! Frumoasa blondină este în culmea fericirii

Publicat: 19 aug. 2020, 09:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Pistol va deveni mămică peste numai câteva luni. Chiar dacă sarcina este deocamdată la început, frumoasa prezentatoare TV începe să ”prinde forme”. Pe pagina sa de Instagram, blondina a publicat primele fotografii cu burtica.

Gina Pistol și Smiley și-au dorit întotdeauna o relație discretă, iar despre povestea lor de dragoste au spus foarte puține lucruri. Iată că după câțiva ani de relație cei doi s-au hotărât să facă următorii pași în relație.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”, declara el, pentru revista Unica.

Dar şi Gina a povestit, la superlativ, despre relaţia lor: ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol, pentru okmagazine.ro, ce ceva timp în urmă.

Primele imagini cu burtica de gravidă a Ginei Pistol

Dacă în urmă cu câteva luni, Gina primea inelul de logodnă, iată că acum și ea i-a oferit partenerului său, cel mai frumos cadou.

Mai mult decât atât, și internauții au început să observe transformările prin care frumoasa blondină trece…

”Mi se pare mie, sau vad putina burtica?”, a întrebat una din fanele vedetei.

Întrebarea nu a rămas însă fără răspuns, Ginuța făcând o glumă pe această temă: ”Băusem o bere ?”

Gina, o gospodină desăvârșită

Se poate spune că Smiley a tras lozul cel mare! Prezentatoare TV recunoaște că îi place să gătească. Din când în când aceasta apelează la ajutorul colegilor săi bucătari care o ajută să îl surprindă pe artist.

”În pandemie, i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite”, a mai dezvăluit blondina.

Publicat: 19 aug. 2020, 09:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă