Primarul din Câmpulung a rămas fără permis! Ce a făcut la volan ar fi putut provoca o tragedie

Publicat: 07 Jan. 2020, 08:37 News

Primarul din Câmpulung a reușit să rămână fără permis, după ce a făcut două greșeli la volan care ar fi putut provoca o tragedie.

Liviu Târoiu, primarul din Câmpulung, ar fi putut provoca o tragedie de proporții luni seara. Bărbatul s-a urcat băut la volan și a fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, singurele pagube au fost materiale.

Potriviti Digi24, primarul a rămas fără permis. Accidentul s-a produs pe bulevardul I. C. Brătianu din Câmpulung, în coliziune fiind implicate două autoturisme.

„Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influența alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat sursele citate.

Primarul din Câmpulung a fost dus la spital pentru a fi recoltate probe biologice. Autoritățile au întocmit un dosar penal și i-au reținut permisul. Acesta a avut o alcoolemie de 0,80 mg/l în aerul expirat. Edilul ar fi lovit o mașină oprită la semafor după ce ar fi venit de pe altă stradă, a efectuat viraj stânga și nu s-a încadrat corespunzător.

Publicat: 07 Jan. 2020, 08:37 News
Pe aceeași temă