Prima reacție a părinților Andreei Bălan în scandalul divorțului de George Burcea: „Andreea ne-a interzis”

Publicat: 23 Feb. 2020, 11:38 Vedete

Zvonurile legate de un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au luat prin surprindere pe toată lumea. Motivul principal care a dus la o ruptură între cei doi se pare că este lipsa de comunicare.

După izbucnirea scandalului artista a publicat un mesaj prin care confirmă zvonurile cu privire la discuţiile şi tensiunile care există în familia ei.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele”, a scris Andreea Bălan, zilele trecute.

Adevărul, însă este știut doar de cei doi și de familiile acestora.

Mai mult decât atât, părinţii artistei au transmis public faptul că nu au voie să ofere detalii cu privire la aceste detalii intime din viața celor doi. Tatăl Andreei Bălan a spus, că nu are declarații de oferit în acest sens, întrucât fiica sa, i-a interzis să ofere amănunte despre acest subiect.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

George Burcea, divorț inevitabil de Andreea Bălan

O apropiata familiei susţine faptul că George Burcea este de nerecunoscut, iar frumoasa artistă încearcă să îl susţină şi să îl înţeleagă.

”El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împruenă, el refuză. Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată. Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a mai spus sursa citată.

Publicat: 23 Feb. 2020, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă