Prima imagine cu Mioara Roman după operație! Vizibil slăbită, merge ajutată și…

Publicat: 06 oct. 2022, 16:28 Autor: Camelia Vedete

Prima imagine cu Mioara Roman după operație! Mioara Roman în vârstă de 82 de ani a suferit în urmă cu puțin timp o operație chirurgicală destul de complicată. Acum fosta soție a lui Petre Roman a intrat în recuperare.

Mioara Roman a suferit o operație chirurgicală din cauza unei fractrui la femur, în urmă cu o lună. Având 82 de ani, situația a fost mai complicată. Oana Roamn i-a fost alături mamei sale în fiecare clipă consumându-se și îngrijorându-se pentru starea ei de sănătate. După operație, fosta soție a lui Petre Roman a avut nevoie de recuperare. Așadar a mers la un centru medical din Snagov.

Prima imagine cu Mioara Roman după operație!

„Mama face progrese. Merge mai bine și cel mai important e că are ambiție. Este la recuperare”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman s-a simțit foarte bine după operație și că fost externată destul de repede. De asemeenea, ea avea nevoie de sedințe de recuperare, așa că a dus-o la un centru din Snagov pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

„A căzut și a făcut o fractură de femur, care a necesitat o operație de protezare de șold, iar pentru o persoană de 82 de ani nu este o intervenție simplă. Norocul nostru a fost că mama a nimerit la un doctor extraodinar de bun, la Spitalul Elias. Grija era cum o să treacă peste operație și apoi cum va fi recuperarea. Sunt 3 săptămâni de când s-a operat, după operație s-a recuperat bine, nu a avut probleme deloc, au externat-o destul de repede pentru că era ok.

A urmat această perioadă în care ea necesita recuperare medicală specializată și a trebuit să găsesc un loc. Sunt multe locuri în București, însă nu am era niciun loc disponibil. Ele costă în jur de 100 de euro pe zi. Am găsit un loc la Snagov și au acest centru de recuperare medicală extrem de performant. Pentru ea Snagov înseamnă ceva de suflet și a fost extrem de încântată. Mi-a spus că are un sentiment familiar aici.”, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show.

Mioara Roman, operată de urgență! Oana Roman cere ajutor disperat: „Am nevoie de…”

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman va suferi o intervenție chirurgicală complică. Oana Roman cere ajutorul celor care o urmăresc.

Oana Roman a anunțat că mama ei va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală complicată

Mai mult, Oana Roman era vizibil afectată și a cerut sprijinul moral al urmăritorilor ei, menționând că această intervenție este una complicată. Vedeta nu a dat prea multe detalii, dar se știe că fosta soție a lui Petre Roman a fost internată de patru ori în spital până acum.

Publicat: 06 oct. 2022, 16:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă