Prima declarație a lui Cătălin Botezatu după accidentul rutier

Publicat: 05 dec. 2019, 09:08 Autor: Elena Vedete
Prima declarație a lui Cătălin Botezatu după accidentul rutier

Una dintre mașinile de lux ale lui Cătălin Botezatu a fost implicată într-un accident rutier pe o stradă din Capitală. Informația a fost făcută publică în mediul on-line, acolo unde au fost urcate și imagini de la locul accidentului.

„Nu mă aflam în mașină! Eu eram la filmări. Un prieten îmi conducea mașina. Un șofer a frânat brusc, a frânat și cel care îmi conducea autoturismul, roțile s-au blocat și a ales să lovească ușor un alt autoturism, ca să evite o ciocnire mai gravă. Nu a fost nimic grav, ci doar o simplă și banală tamponare fără victime”, a declarat creatorul de modă pentru wowbiz.ro.

Nu este pentru prima oară când un autoturism ce aparține lui Cătălin Botezatu este implicat într-un accident rutier. În noiembrie 2018, designerul se afla în trafic la bordul mașinii sale, un  Porsche Cayenne, în zona Traian din Capitală. Nu a acordat prioritate când a intrat pe o străduță, iar ghinionul lui a fost apariția unui Matiz, pe care l-a lovit. Niciunul dintre cei aflați în mașini nu a fost rănit.

 

Publicat: 05 dec. 2019, 09:08 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă