Prietena Alexandrei povesteste ultimele clipe inainte de rapire! Ce s-a intamplat in ziua cand criminalul a luat-o in masina lui si unde mergea de fapt fata!

Publicat: 29 Jul. 2019, 13:42 Ciao.ro
Prietena Alexandrei povesteste ultimele clipe inainte de rapire! Ce s-a intamplat in ziua cand criminalul a luat-o in masina lui si unde mergea de fapt fata!

Alexandra Macesanu s-a urcat in masina lui Gheorghe Dinca in speranta ca va ajunge la Caracal acolo unde urma sa se intalneasca cu prietenul ei.

Prietena Alexandrei povesteste ultimele clipe inainte de rapire! Prietena Alexandrei, Marina, a povestit, pentru Mediafax, că fata a fost nevoită să meargă cu o mașină de ocazie la Caracal pentru că la ora respectivă nu era niciun mijloc de transport în comun. Din spusele fetei se pare ca Alexandra Macesanu avea intalnire cu prietenul ei de la un alt liceu din Caracal dar nu a mai ajus. Dupa 2 ore de cand trebuia sa ajunga la intalnire atat el cat si prietenele ei au inceput sa o sune non-stop pe telefon dar acesta era deja inchis. Marina spune ca obiceiul de a lua masini la „ocazie” era unul foarte des intalnit printre fetele din satele de langa Caracal si ca pana acum nu au fost incidente.

„Suntem patru prietene şi aveam un grup pe care discutăm, ne povesteam diverse aspecte. Eu cu Alexandra suntem prietene de la grădiniţă, am fost colege şi în gimnaziu. Eram şi la ansamblul de dansuri de 8 ani. Am mers la acelaşi liceu, dar în clase diferite. Cu o seară înainte ca Alexandra să fie răpită, am vorbit pe acel grup. Alexandra era ok. Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal. Erau împreună de ceva timp, cred că de aproape un an. El nu este din Caracal, stă înt-un sat apropiat de noi, în Reşca, dar în ziua aceea, când Alexandra a dispărut, amândoi aveau treabă în oraş (nr- Caracal) şi urmau să se întâlnească acolo. Alexandra a plecat la ora 9.30-10.00 şi atunci nu era niciun microbuz. De obicei, în vacanţă sunt puţine microbuze. Unul dimineaţa la 5 şi altul la ora 7.15 minute. Aşa a ajuns să ia ocazia. Nu a mai ajuns la întâlnire. Prietenul ei a aşteptat-o două-trei ore şi nu a mai ajuns la întâlnirea cu el. Am început să sunăm şi noi şi el, dar avea telefonul închis”, a precizat Marina.

„Eu am mers cu ocazia chiar şi în timpul anului şcolar pentru că microbuzul pleca la ora 12.00 şi orele începeau la 14.00. Trebuia să stau aproape două ore singură prin curtea şcolii. Sunt tot din Dobrosloveni şi cred că spre deosebire de Alexandra am avut mai mult noroc pentru că nu stau la strada principală în comună. Alexandra stătea la principală şi acolo veneau mulţi care luau la ocazie dinspre Slatina. Eu plecam la ocazie cu cei care veneau din satele apropiate. Mulţi îl cunoşteau pe tata. Şi de obicei preferam să merg cu oameni în vârstă pentru că erau de încredere. Acum, după acest caz, nu voi mai merge cu ocazia”, a mai spus Marina.

Prietena Alexandrei povesteste ultimele clipe inainte de rapire!

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre.

Publicat: 29 Jul. 2019, 13:42 Ciao.ro
Pe aceeași temă