Imagini dure! Mama Luizei, fata violata timp de 3 luni si aruncata in Dunare, a cedat si a inceput sa urle! „Sa vada toata tara! Pentru ce am muncit 12 ani in Italia?!”

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:49 Ciao.ro

Mama si familia Luizei, fata violata timp de 3 luni si aruncata in Dunare, au avut un soc atunci cand si-au dat seama ca nu-si vor mai vedea niciodata copila.

Mama Luizei a cedat: „Pentru ce am muncit 12 ani in Italia?” Scene dureroase la Caracal dupa ce au inceput sa apara si mai multe informatii din ancheta. Mama si familia Luizei, prima victima a criminalului au cedat si au izbucnit in plans.

In timp ce casa lui Gheorghe Dinca era pazita de jandarmi, chiar langa cordonul format din oamenii legii se petreceau scene greu de descris in cuvinte. Mama Luizei Melencu a cedat psihic si a inceput sa-si strige durerea si sa urle din toate puterile. In momentul in care mama a aflat cu certitudine ca fiica ei a murit a inceput sa planga in hohote si sa tipe de durere. Astazi detaliile despre cum a fost ucisa Luiza au venit ca un soc. Monstrul Gheorghe Dinca a rapit-o si a violat-o timp de 3 luni pana sa o arunce in Dunare dupa ce a ucis-o. Aceste detalii cu siguranta o vor darama pe mama fetei care s-a intors de urgenta din Italia atunci cand a aflat ca fiica ei a disparut de acasa.

Cu ochii în lacrimi și ținând în mână poza fiicei sale, mama Luizei Melencu a căzut în genunchi. ”Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce, să mi-o ia?”, a exclamat femeia. ”Asta e poliția română. Sa vina toata tara aici sa vada ce se intampla”, a spus mama fetei. ”Pentru ce am muncit 12 ani de Italia” a fost replica pe care femeia o rostea intr-una cand si-a dat seama ca nu-si va mai vedea niciodata fiica.

Mama Luizei a cedat: „Pentru ce am muncit 12 ani in Italia?”

Chiar la acest moment anchetatorii fac reconstituirea crimelor impreuna cu Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal. Criminalistii vor sa le arate pas cu pas unde au fost tinute fetele, ce le-a facut si unde le-a ucis. Cel mai probabil detaliile care vor aparea in urmatoarele zile vor cutremura intreaga tara.

Publicat: 29 Jul. 2019, 12:49 Ciao.ro
Pe aceeași temă