Prezentatorul ”Casanova” a dat din nou lovitura! S-a distrat într-un club din Mamaia cu o brunetă musculoasă

Publicat: 19 aug. 2020, 22:11 Autor: ileana.ghinea Vedete

Cătălin Cazacu s-a distrat bine de tot la mare, alături de o bunăciune musculoasă! 

Cătălin Cazacu, colegul și prietenul lui Victor Slav, a fost surprins zilele trecute pe litoral. Filmarea realizată de colegii nostri paparazii CIAO.RO îl arată pe simpaticul fost „vultur” în companiei unei domnițe… câtă frunză câtă iarbă.

Acum… imaginile vorbesc de la sine… El, cuminte în banca lui, ea, cu un super vibe, cu un mers hotărât cum nici măcar „Îngerii lui Charlie” n-au prestat vreodată pe scene internaționale de modă. Ori o strâng pantofii, ori vrea să-l termine definitiv pe Cazacu unduindu-și hotărât „dosul” în prin fața lui.

Domnule Cazacu, oricum ar fi treaba, ai cam dat de belea! Bruneta a fost greu de stăpânit..

SFAT: Dacă vrei să o potolești, scoate-i tocurile alea imense din picioare, s-ar putea să se liniștească.

Lui Cătălin Cazacu, Exatlon i-a adus… femei

După ce și-a făcut numărul în emisiunea difuzată de Kanal D, Cazacu a câștig și bani, dar și femei. Domnițe cunoscute din showbizz-ul autohton au roit ca viespile la miere în juru-i. Denisa de la Bambi, Roxana Butnaru, Ilinca Odobescu, Maria Simion, iar lista poate continua. Cea care trebuia să-i fie soție, Anna Roman – cea dinaintea tuturor, povestea după despărțirea de motociclist că lui Cazacu îi plac femeile cuminți pe care să le modeleze după propriul plac.

“Probabil are instabilitatea asta emoțională până își găsește liniștea. Cătălin are gusturi bune la femei, dânsul știe cel mai bine ce îl face fericit, nu cred că el caută doar frumusețe. Lui îi plac fetele cuminți, după care le modelează după cum vrea el, știe să facă asta. Este un bărbat foarte subtil și te face în așa fel încât tu ca femeie să fii pe placul lui”.

 

Publicat: 19 aug. 2020, 22:11 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă