Prezentatorii Ninja Warrior au planuri mari. Vor sa devanseze Exatlon Romania!

Publicat: 07 Sep. 2018, 13:45 Vedete

Emisiunea este o competite sportiva asemeni Exatlon Romania. Diferenta este ca se filmeaza la marginea Bucurestiului.

Prezentatorii Ninja Warrior fac dezvaluiri despre emisiune. Actriţa Raluca Aprodu (29 de ani), Daniel Niţoiu (33 de ani) şi Costi Mocanu (49 de ani), au vorbit despre noua competiţie sportivă de la Pro TV. Daniel spera ca la Ninja Warrior de Romania sa se castige premiul cel mare. In istoria jocului, nu toate au fost castigate.

„Scopul final este să uruci pe muntele Midoriyama. Acolo se află marele premiu de 100.000 de euro. Noi am urcat pe munte pe scări, nu pe frânghia lungă de zeci de metri, şi tot ne ţineam cu două mâini. Este o competiţie frumoasă, dar este şi o competiţie foarte grea. Nu degeaba au câştigat doar şase oameni în toată lumea. În Europa, marele titlu de Ninja Warrior nu a fost câştigat. Deocamdată. Asta aşteptăm, să-l câştige un român“, sustine Daniel Niţoiu, conform adevarul.ro.

Jurnalistul a marturisit si cum a ajuns sa prezinte aceasta emisiune. „ Când am aflat că se face emisiunea, eu mă visam concurent. Mă uitam pe YouTube la ediţia din SUA şi când am aflat că se face la Pro TV, am fugit direct la sală să mă antrenez. Şi am postat de acolo nişte filmuleţe. Şi cred că m-au văzut oamenii ăştia (n.r. producătorii emisiunii) şi au zis că «băiatul face sport, oleacă de bătaie cunoaşte, hai să vedem dacă ştie şi să prezinte»“ (râde)”, a mai adaugat Daniel.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Sep. 2018, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă