Povestea neștiută a Ralucăi Răducanu, fata cu vioara care a uimit publicul la ”Românii au talent”: ”Recunosc că la început nu mi-a plăcut, dar îi datorez tatălui meu tot”

Publicat: 15 apr. 2022, 19:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Raluca Răducanu de la Românii au talent ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, studiază vioara de la frageda vârstă de 6 ani, sub îndrumarea tatălui ei, exigent, după cum susține ea. Tânăra a reușit impresioneze jurații show-lui și anul acesta.

Raluca Răducanu de la Românii au talent: „Încă mă oprește pe stradă să mă felicite”

CIAO.RO: Raluca, ce apariție frumoasă la Românii au talent. Ne-am bucurat să te revedem. Ce te-a făcut să revii după experiența de anul trecut?

Raluca Răducanu: Am revenit anul acesta pe scena Românii au talent cu cei „4 de DA” obținuți anul trecut, dar și cu foarte multe aprecieri din partea publicului care încă mă oprește pe stradă să mă felicite pentru acea prestație. Consider că m-am întors în a-2 a etapă și îmi doresc din toată inima să ajung până în finală.

CIAO.RO: Ai fost foarte apreciată de jurați. Cum te-ai simțit când ei te-au lăudat? Dar când ai citit comentariile din mediul online?

Raluca Răducanu: Mă simt onorată când văd că muzica mea este apreciată și dincolo de micile ecrane. Este rezultatul mult așteptat după o lungă perioadă de muncă și o confirmare a faptului că sunt pe drumul cel bun.

CIAO.RO: Povestește-ne puțin despre pasiunea ta pentru vioară. Cum ai descoperit acest instrument și cine te-a inspirat să mergi mai departe?

Raluca Răducanu: Studiez vioara de la 6 ani sub exigenta îndrumare a tatălui meu muzician. Recunosc că la început nu mi-a plăcut din cauza faptului că primii ani de studiu la „Regina instrumentelor” nu sunt deloc ușori și necesită foarte mult timp. Îi datorez tatălui meu tot ceea ce sunt astăzi, pentru că a avut răbdare cu mine și mi-a îndreptat pașii către muzică. Fără el, sigur nu urmam acest drum.

Raluca Răducanu de la Românii au talent: „Imi doresc să îmbin muzica clasică cu sound-ul muzicii secolului 22”

CIAO.RO: Ne-am bucurat să vedem aerul fresh pe care-l aduci în domeniu. Dar mai bine ne spui tu câte ceva despre muzica pe care o pregătești pe mai departe.

Raluca Răducanu: Această abordare este puțin diferită de stereotipul care s-a creat în jurul viorii de-a lungul timpului.  Astăzi, balurile de altă dată se dau în cluburi și, drept urmare, îmi doresc să îmbin muzica clasică cu sound-ul muzicii secolului 22. Alături de „Trupa The Jacks” prestez de 4 ani la evenimente, și ușor ușor ne-am creat un public care se bucură de fuziunile noastre. Pentru următoarea etapă am pregătit alături de ei un moment inedit, care sperăm să ajungă la sufletele tuturor.

CIAO.RO: Ce alte pasiuni mai ai, în afară de cântatul la vioară?

Raluca Răducanu: Sunt pasionată de fashion și călătorii. Norocul meu este că viața de artist exact asta presupune, și nu pot decât să mă bucur că fac ceea ce îmi place.

Sursa foto: PR Pro Tv

Publicat: 15 apr. 2022, 19:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă