EXCLUSIV | Andrei Gîrjob de la Românii au Talent: „Dacă nu mai merge business-ul cu magia, va trebui să revin la diploma mea de…”

Publicat: 31 ian. 2023, 11:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andrei Gîrjob de la Românii au Talent a făcut spectacol pe scena Pro Tv, în fața juraților!

Andrei Gîrjob de la Românii au Talent a făcut show în prima ediție a sezonului 13 #magic. A stârnit interesul până și juraților care nu credeau în magie. Tânărul ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv exersează și studiază mereu momente de magie.

Andrei Gîrjob – Românii au Talent: „În urmă cu 13 ani, am vrut să particip la primele preselecții, dar emoțiile și-au spus cuvântul și am renunțat”

Andrei, felicitări pentru participarea la Românii au talent. Cum a fost această experiență?

Magică! Și așteptată. În urmă cu 13 ani, am vrut să particip la primele preselecții, dar emoțiile și-au spus cuvântul și am renunțat. Am revenit la Românii au talent după 13 ani să închid acest cerc așa cum simțeam că merit. Mai mult, tema din acest sezon este Magia, iar numărul 13 are o conotație foarte specială pentru mine: ziua în care mi-am cunoscut soția. Le-am luat ca pe un semn că a venit momentul ca scena de la Românii au Talent să mă cunoască.

Ce așteptări ai avut de la această participare? Și ce simți acum după ce ai fost și difuzat?

Vin în fața publicului cu efecte de magie pentru care este nevoie de două mâini, un pachet de cărți și 0 mâneci. Este un tip de divertisment de calitate și memorabil în care cred și în care am investit 20 de ani deja. Am vrut ca publicul de la emisiune să se bucure de magia mea. Faptul că am luat 4 de DA îmi confirmă că am reușit asta.

Cum a început pasiunea ta pentru magie și iluzionism? Ai vreun idol în acest domeniu?

Cândva în 2004, la Hunedoara, un prieten mi-a arătat un număr de magie. A fost suficient și virusul a intrat în mine. Până mor, sper să nu iasă ☺

Ce idoli în domeniul magiei are Andrei Gîrjob de la Românii au Talent?

De atunci, studiez, citesc, exersez, scriu zilnic. Fascinația pentru această lume m-a transformat într-un geek al magiei. Parcursul de la o schemă tehnică până la momentul de fascinație pe care-l produci în fața publicului mă pasionează la fel de mult și astăzi.

Show-urile mele de magie au făcut oamenii să râdă necontrolat, să plângă și să iasă complet din cotidian. Este un tip de satisfacție care dă dependență.

Am și câțiva “profesori” magicieni de la care învăț, niște giganți în meseria mea, chiar dacă necunoscuți publicului român: Darwin Ortiz, Bill Malone și Juan Tamariz, ca să numesc câțiva.

Ce te inspiră în pregătirea momentelor tale? Ai folosit vreodată ceva din experiențele tale în ceea ce pregătești?

Dacă într-o zi nu am chef să exersez sau să studiez, îmi aduc aminte că dacă nu mai merge business-ul cu magia, va trebui să revin la diploma mea de inginer în instalații. Nimic nu mă sperie mai tare decât un job de la 9 la 5, iar asta mă ține extrem de motivat!

„Dacă ați ști și voi ce știu eu, m-ați înțelege!”

Ce urmează pentru tine în această perioadă? Te-ai gândit ce vei face dacă vei ajunge în etapele live ale show-ului?

În ultimii 13 ani, sunt mândru să spun că am dezvoltat ramura de restaurant magic în București. Am colaborat & colaborez cu multe din localurile și restaurantele din Capitală pentru a oferi un alt tip de experiență memorabilă clientului: magie. Așa că voi fi în continuare activ în misiunea mea de a educa publicul român asupra potențialului magiei ca divertisment de calitate pentru adulți.

Dincolo de show-urile private, care sunt o parte importantă a meseriei mele, mă puteți găsi în diverse locuri din București pe care le anunț în social media și pe site-ul meu, www.andreigirjob.ro.

Mintea și mâinile mele mereu pregătesc magie, partea dificilă este să aleg ce anume prezint mai departe. Dacă ați ști și voi ce știu eu, m-ați înțelege!

Sursa foto: Pro Tv

Publicat: 31 ian. 2023, 11:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă