EXCLUSIV | Cine este Rareș Prisăcariu, puștiul care a luat golden buzz de la Pavel și Smiley în prima ediție a sezonului 13 Românii au talent?

Publicat: 20 ian. 2023, 22:14 Autor: Camelia Vedete

Cine este Rareș Prisăcariu, puștiul care a luat golden buzz de la Pavel și Smiley în prima ediție a sezonului 13 Românii au talent?

A citit peste 200 de cărți, a învățat cât este de important cititul pentru dezvoltarea unui tânăr și consideră că ”Investiția în educație este soluția”. Deși poate părea surprinzător, are doar 7 ani și în această seară a reușit să îi convingă pe Pavel Bartoș și Smiley să apese butonul auriu pentru el. Fiind acum calificat direct în semifinalele Românii au talent, sezonul 13.

Cine este Rareș Prisăcariu, puștiul care a luat golden buzz de la Pavel și Smiley în prima ediție a sezonului 13 Românii au talent?

Rareș Prisăcariu este puștiul care i-a lăsat pe toți cei prezenți în sală cu gurile căscate. După ce în urmă cu câteva luni, mama lui, femeia pe care promite că o va iubi mereu, l-a înscris la show.

”M-au trecut toți fiorii mei”, a admis simpaticul copil. Știe deja că atunci când se face mare, vrea să fie actor. Și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț, președinte. Pentru moment, e lider în „Trupa Șoriceilor” la actorie, alături de care a interpretat la mai multe serbări „Când pisica nu e acasă”.

Cine este Rareș Prisăcariu

În această seară, el a recitat o poezie și l-a făcut pe Pavel Bartoș să declare.

”A trebuit să vină un copil să-i aducă cu picioarele pe pământ pe patrioții de ocazie. E președintele țării Românii au talent”. Nici juraților nu le-a venit să creadă, necontenind cu laudele. ”Viitorul sună bine. de la un copil pleacă totul”, a spus Andra.

După ce a realizat ce a reușit să facă, puștiul le-a spus tuturor: ”golden buzz-ul este un moment de fericire”. Cu acest sentiment va rămâne și pe mai departe. El urmând să ajungă la votul publicului în semifinalele live!

Publicat: 20 ian. 2023, 22:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă