EXCLUSIV| Cum s-au pregătit concurenții de la „Românii au talent” pentru semifinală!

Publicat: 13 mai 2022, 14:20 Autor: G. M. Vedete

Cum s-au pregătit concurenții Românii au talent pentru semifinala din această seară? Ei bine, CIAO.RO are declarații exclusive de la fiecare dintre cei 12 semifinaliști. Astăzi votează strict cei de acasă. 70% vor fi voturi prin sms și 30% online. Primii 5 se califică în marea finală de pe 27 mai de la Pro Tv!

Cine sunt cei 12 concurenți Românii au talent?

„La fel ca data trecută, ceea ce o să fac eu în etapa aceasta este un număr gândit de mine, un număr care există în magie de mult timp, dar este reinterpretat. Este un număr pe care l-am exersat de mii de ori în mintea mea, nu l-am mai exersat niciodată live până acum, dar în fiecare zi, de când mă trezesc și până adorm, îl exersez de zeci de ori. Stau și par pierdut în spațiu, dar eu exersez numărul în minte. De abia aștept să văd ce se întâmplă, pentru că m-am stresat foarte mult. Am setat un standard pe care acum trebuie să îl întrec”, spune Alex Furman.

„Multe ore de canto, de repetiții. Această melodie o pregăteam de mult timp pentru acest moment pentru că eram sigură că o să ajung în semifinală. Sunt sigură că voi ajunge până în finală, iar pentru acea etapă voi alege o piesă și mai grea și mai specială”, ne-a declarat Alexandra Croitoru.

Mi-a luat destul de mult pentru că îți ia mult timp să alegi piesele pe care să le mixezi și pe care să faci efectele. Pentru o secundă din melodie, eu folosesc 25% din mix. E greu să găsești melodiile. Eu sunt de părere că nu are rost să muncesc 7 din 7 dacă fac același lucru. Pot să mă uit la alt DJ, să îmi vină o idee, să fac altceva. Piesele le-am căutat special pentru acest moment”, a declarat tânărul DJ HUGO pentru CIAO.RO.

Ce spun Elvis Asan, Ionela Marin și Martina Meola despre semifinala Românii au talent?

„Pentru semifinala Românii au talent m-am pregătit cu profesoara mea de canto de la Palatul Copiilor, unde am studiat 10 ani. Am sunat-o, i-am dat mesaje, iar dânsa a fost de acord să mă ajute. Am început pregătirile de săptămâna trecută. O săptămână am făcut canto. M-a ajutat mult. Și m-a sfătuit să nu mă ia gura pe dinainte, să am grijă ce vorbesc și să fiu concentrat pe ceea ce fac. Mi-a zis să fac vocalize înainte să intru pe scenă și să fac pauză vocală, să vorbesc mai puțin”, spune Elvis Asan.

„Pentru etapa aceasta mă antrenez doar pentru dans. Mă antrenez două ore de două ori pe zi, dar în mod normal antrenamentul meu conține 4 ore în care mă antrenez și la gimnastică, și la balet, în fiecare zi”, ne-a dezvăluit Gabriela Dincă.

„M-am pregătit din timp pentru că așa cum am avut surpriza de a fi înscrisă de profesorul meu și să mă trezesc că peste două săptămâni am preselecțiile… am intrat puțin în fibrilații, dar m-am calmat, m-am încurajat, m-am adunat. Acum, am aflat cu 3 zile înainte că trebuie să trimit o piesă și aveam în cap câteva, dar am trimis una pe care nu am cântat-o până acum. Am făcut în așa fel încât să fie acea piesă pe care nu am făcut-o, dar o aveam în minte. Am lucrat la ea. În primele zile, nu puteam să o cânt pentru că mi-era frică să nu greșesc.

„Eu sunt o perfecționistă”

Eu sunt o perfecționistă. Încerc să fie mereu perfect din punct de vedere tehnic, scenic. Am trimis înregistrarea, a fost ok și când am văzut că am trecut mai departe, iar m-au luat emoțiile fiindcă știam că am un scurt timp să o fac, să se implementeze bine în minte și în glas, să o simt… și iar m-au luat fibrilațiile și palpitațiile. Eu cred că emoțiile sunt foarte constructive și că o să îmi iasă perfect”, a declarat Ionela Marin pentru CIAO.RO.

„Consider că subiectul cu care vin este un subiect mai greu”

„Eu nu am un studio, deci mi-am pregătit ceva în grădină. Pun un linoleu pe jos și mă antrenez afară. Imediat cum am aflat, mi-am pregătit antrenamentele, am vrut să caut o piesă care să reprezinte cel mai bine ce fac și după am repetat până mi-a ieșit. Mai am un pic de lucrat la ceea ce vreau să fac”, spune Marius Mateș.

Martina Meola: „M-am pregătit foarte bine și foarte intens. Am avut o profesoară foarte bună și vreau să îi mulțumesc din suflet că în toți acești ani m-a îndrumat și mi-a dat sfaturi utile în viață”.

Raisa Radu: „Am făcut repetiții atât acasă, cât și la biserică cu părintele. Așa m-am pregătit, nu am găsit profesor de canto, nici nu am căutat, dar nu se știe ce îmi rezervă viitorul. Părintele a ascultat piesa și dacă i s-a părut că aveam vreo impuritate sau ceva ce nu era bine, îmi spunea, iar așa am reușit să le punem cap la cap și să iasă ceva frumos”.

„M-am pregătit cu mai mare dificultate decât am venit prima dată. Consider că subiectul cu care vin este un subiect mai greu. În pregătirile pentru această semifinală m-am și îmbolnăvit și încă încerc să îmi revin. Am avut și niște probleme cu vocea, am avut și o reacție alergică, dar a fost foarte mult stres. Este o etapă în care suntem LIVE, deja au apărut așteptări ale oamenilor pe care îmi doresc să le onorez și sper din tot sufletul să punem în cea mai bună lumină ideea cu care vin”, susține Zametheea.

„Îmi doresc să fie un moment unic”

„M-am pregătit mult mai mult și mai puternic pentru semifinală. Îmi doresc să fie un moment unic, de care să se bucure toți cei din sală și de acasă”, spune Sandeep Kale.

Alex Dowis: „M-am pregătit în Statele Unite într-un studio special pregătit, însă simt că mai am câteva elemente de aranjat până la momentul ediției live. M-am antrenat atât de mult încât simt și o inflamație la umărul drept, dar voi merge la control după ce trecem de ziua de mâine!”

Foto: PR Pro TV

 

 

 

Publicat: 13 mai 2022, 14:20 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×