EXCLUSIV| Raisa Radu, eleva care a primit Golden Buzz la Românii au talent, NU a luat lecții de canto niciodată. Cânta doar duminica la biserica din spatele blocului

Publicat: 02 apr. 2022, 09:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Raisa Radu, eleva care a participat la Românii au talent, nu a luat lecții de canto niciodată! Tânăra i-a impresionat pe jurați, iar Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu!

Raisa este un copil ră studii muzicale. Nu a făcut lecții de canto pentru nu i-a plăcut de profesoară. Mai mult, nici la festivaluri nu a participat căci nu a avut cine o ducă. Tânăra cânta doar duminica, la biserica din spatele blocului. Acolo și-a găsit încrederea.

Raisa Radu, eleva care a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Experiența de pe scenă a fost…”

Una din dorințele ei, încă de mică, era participe la Românii au Talent. Mama ei, cu care Raisa are o relație extraordinară, era de părere încă nu e pregătită pentru acest concurs. Iată prestația elevei i-a sat cu gura căscată pe jurații Românii au Talent, iar Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu!

CIAO.RO: Raisa, felicitări pentru golden buzz. Spune-ne cum a fost experiența de pe scenă și cum te-ai simțit când ai urmărit momentul de acasă?

Raisa Radu: Experiența de pe scenă a fost una cu totul nouă pentru mine deoarece nu am mai apărut la emisiuni televizate până acum. Urmărind momentul de acasă, m-am simțit în totalitate emoționată pentru că știam că nu sunt singura care privește în acea clipă, ci erau milioane de ochi ațintite spre PRO TV.

Așa că aveam o întrebare care îmi tot trecea prin gând… Dacă și cei de acasă vor fi la fel de surprinși, precum au fost și jurații 🙂

CIAO.RO: Ai reușit să aduci o emoție aparte pe scenă, iar Mihai Bobonete a resimțit-o din plin. De unde vine această bucurie a ta de a cânta?

Raisa Radu: „Nimeni nu mai cântă în familia mea”

Raisa Radu: Având în vedere că nimeni nu mai cântă în familia mea și că nu am avut de unde să moștenesc acest talent, consider că m-am născut cu darul de a cânta. Nu pot spune că sunt cel mai talentat copil, însă de mică mi-am dorit să perseverez în acest domeniu.

CIAO.RO: Am aflat că nu ai făcut canto până acum. Așa că e normal să te întrebăm, cum ai descoperit pasiunea pentru cântat? Cine te-a încurajat?

Raisa Radu: Am descoperit pasiunea pentru cântat la vârsta de 6 ani, când mama mea mă plimba prin oraș cu mașina. Ascultam muzică la radio și am realizat că nu mă puteam abține să nu acompaniez artiștii, cel puțin atât cât am știut.

De atunci, mama mi-a spus să cânt zi de zi și să fac ceea ce îmi place. Ea a fost cea care m-a încurajat și nu m-a lăsat să cedez, indiferent de ceea ce auzeam în jurul meu.

CIAO.RO: Cum au reacționat colegii tăi de la școală când au văzut că ai obținut acest golden buzz?

Ce spune Raisa Radu despre Românii au talent si Golden Buzz-ul primit

Raisa Radu: Colegii mei au fost bucuroși și uimiți că am primit butonul auriu, iar în următoarea zi m-au felicitat cu toții.

Mă bucur să știu că și ei sunt mândri de mine.

CIAO.RO: A fost prima ta apariție într-un concurs de talente și spuneai că dacă ai lua X, nu te-ai supăra, ai înțelege unde te afli acum. Cum au fost acele minute de așteptare până să ajungi în fața juraților?

Raisa Radu: Momentele de așteptare au fost pline de suspans pentru că-mi doream să ajung cât mai repede în fața juraților. Nu i-am văzut niciodată în viața reală și abia așteptam să aflu părerea lor despre aptitudinile mele muzicale.

 

Foto: PR Pro TV

Publicat: 02 apr. 2022, 09:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×