EXCLUSIV! X-Treme Brothers, băieții care au făcut senzație pe scena Românii au talent: „Ne-am pregătit 4 luni” – Cei 3 lucrează împreună de 15 ani!

Publicat: 25 mart. 2022, 15:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

X-Treme Brothers au făcut senzație la Românii au talent!

X-Treme Brothers, băieții care au făcut senzație pe scena Românii au talent, lucrează împreună de 15 ani și întotdeauna le-a plăcut facă lucruri extreme. Cei 3 membri – Coman Laurențiu – 34 ani, Coman Valentin – 35 ani și Dobre Ionuț – 31 ani s-au cunoscut în 2002 la battleuri de break dance, în trupe rivale. În 2009 s-au apucat de acrobații. Tot ce au făcut este autodidact, s-au inspirat de pe net.

X-Treme Brothers de la Românii au talent s-au pregătit 4 luni strict pentru această emisiune

CIAO.RO: Ați impresionat întreaga țara cu performanța voastră. Cât v-ați pregătit pentru momentul de la Românii au talent?

X-Treme Brothers: Elementele pe care le-ați putut urmări în cadrul emisiunii Românii au talent, le repetăm de mai bine de zece ani de zile. Strict pentru această emisiune, ne-am pregătit 4 luni, timp în care am pus elementele și coregrafia pe muzica aleasă.

CIAO.RO: Spuneați că nu ați mai urcat pe scenă de la momentul în care a început pandemia. Cum ați simțit această revenire?

Laurențiu – X-Treme Brothers: Revenirea pe scenă, după aproape doi ani de pauză, a fost extrem de dificilă, dar și plăcută în același timp. Suntem extrem de bucuroși că am revenit chiar pe scena acestui show extraordinar, Românii au talent.

Ionuț – X-Treme Brothers: Pentru noi, revenirea pe scenă a fost ca un ”refresh” după această perioadă dificilă.

Valentin – X-Treme Brothers: Revenirea pe scenă a fost un moment important, dar și emoționant, în același timp. Mai ales că a venit după o perioadă îndelungată în care nu am susținut spectacole, din cauza pandemiei. Aș putea spune că a fost prima recompensă pentru toate antrenamentele pe care le-am făcut fără a avea speranța unui nou început.

X-Treme Brothers: „Suntem recunoscători pentru aprecierile primite, mai ales când vin partea juraților de la Românii au talent”

CIAO.RO: Fiecare dintre jurați a admis că a fost impresionat de ceea ce ați pregătit. Cum v-ați simțit când ați ascultat laudele lor?

Laurențiu – X-Treme Brothers: Laudele primite ne-au motivat și mai tare să ne urmăm visul în continuare și să considerăm această pauză ca pe un test… pe care l-am trecut cu succes.

Valentin – X-Treme Brothers: Noi suntem recunoscători pentru aprecierile primite, mai ales când vin partea juraților de la Românii au talent. Ei au un bagaj serios de cunoștințe în lumea artistică și după 12 sezoane în care au văzut aproape tot, e lucru mare să poți reuși să-i impresionezi.

Ionuț – X-Treme Brothers: Pentru noi, auzind toate aceste laude, a fost o mare bucurie și satisfacție.

CIAO: Spuneați că e greu să lăsați scena pentru job-urile actuale. Povestiți-ne puțin cum a fost această ”relansare de carieră” pentru voi?

Ionuț – X-Treme Brothers: „Ne este foarte greu să lăsăm scena pentru job-urile actuale deoarece numai noi știm cât am muncit și am pătimit pentru a ajunge în acest punct al carierei”

Laurențiu – X-Treme Brothers: Această relansare a venit în momentul în care speranțele noastre de a urca, din nou, pe o scenă, păreau de domeniul viselor. Soarta artiștilor a fost grav afectată de această pandemie.

Ionuț – X-Treme Brothers: Ne este foarte greu să lăsăm scena pentru job-urile actuale deoarece numai noi știm cât am muncit și am pătimit pentru a ajunge în acest punct al carierei.

Valentin – X-Treme Brothers: După aproape 20 de ani pe scenă este foarte greu să te obișnuiești cu alt stil de viață. Pot spune că participarea la Românii au talent a fost booster-ul de energie și încredere de care aveam nevoie pentru o revenire în forță.

CIAO.RO: Cât timp alocați acum antrenamentelor? Ce mai pregătiți?

X-Treme Brothers: În momentul de față alocăm cam 2 ore în 3-4 zile pe săptămână, având și alte job-uri… Sperăm ca în viitorul apropiat să revenim la viața de artist în totalitate.

Momentul pe care-l pregătim pentru următoarea etapă va fi cu mult peste așteptările juraților sau ale telespectatorilor.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 25 mart. 2022, 15:17 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă