Politistul a salvat o fetita uitata in masina de catre mama ei! Micuta de 3 ani nici nu mai respira. Imaginile VIDEO sunt dramatice :(

Publicat: 21 aug. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Viral

O fetita uitata in masina de catre mama ei aproape si-a gasit sfarsitul.

Micuta nu prezenta semnele vitale in clipa in care a fost scoasa din acel autoturism de catre omul legii. Totusi, el s-a zbatut sa o salveze pe fetita uitata in masina si sa o readuca la viata, dupa ce mama neglijenta a lasat-o astfel, o noapte intreaga.

Femeia isi uitase propriul ei copil in masina personala, in care nici macar nu mai exista aer, fiind supraincalzita. Politistul care s-a implicat in misiunea de salvare a avut ceva probleme si in depistarea mamei, care era de negasit.

Politistul a salvat o fetita uitata in masina de catre mama ei!

Omul legii e considerat acum un adevarat erou, pentru ca interventi de urgenta. Intr-un filmulet care a fost publicat in mediul online, el poate fi vazut cum o scoate pe fetita uitata in masina si fuge cu ea in brate, spre o ambulanta.

Mama copilei o uitase pe aceasta incuiata in autoturism si cu centura de siguranta conectata, in clipa in care a plecat sa isi cumpere bautura. Incidentul dramatic s-a petrecut recent, in Florida, in Statele Unite ale Americii.

Casey Keller, de 33 de ani, si-a lasat fetita de 3 ani incuiata in masina si fara nici macar un geam deschis, cat sa poata respira. Micuta a ramas asa timp de ore bune, si a fost gasita a doua zi, dimineata, si dusa de urgenta la spital.

Mama copilei a povestit ca pur si simplu a omis sa o scoata pe micuta din masina, cand au ajuns acasa. Temperaturile pot ajunge si pana la 33 de grade Celsius in Florida, pe timpul zilei. Fetita uitata in masina a suferit foarte mult din cauza lipsei de oxigen.

Politistul Bill Dunn a fost cel care a gasit copilul ce aproape se sufocase. In incercarea disperata de a-i salva viata, el a fugit cu micuta de 3 ani in brate. Initial a dus-o pe aceasta in propria lui masina de politie, si a pornit aparatul de aer conditionat.

Cand a vazut ca aceasta nu isi revine absolut deloc, s-a temut pentru tot ce e mai rau. „Din pacate credeam ca nu va supravietui, ca am ajuns prea tarziu la ea. Am incercat sa ii simt pulsul, dar nu era acolo”, a povestit politistul. Totusi, copila si-a revenit in momentul in care a fost dusa la spital.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 21 aug. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă