Plaja din Livorno, Toscana, ascunde un secret teribil. E frumoasa, dar nu trebuie sa te duci la plaja aici VIDEO

Publicat: 03 Sep. 2018, 13:12 Life

E desprinsa din basme si peisajul de acolo iti incanta privirea la orice ocazie.

Dar plaja din Livorno, Toscana, ascunde un secret teribil! Cu toate ca e considerata una dintre cele mai frumoase plaje din lume, nu e deloc sigura. Si asta datorita chimicalelor care se afla in zona. Conform evz.ro, culoarea apei si nisipul alb imaculat sunt rezultatul unei poluari cu o substanta toxica.

Plaja din Livorno, Toscana, pare desprinsa din plajele din Caraibe. Este mai ieftina si accesibila pentru turisti, dar un real hazard pentru sanatatea ta. Intreg mediul este poluat de substantele toxice aruncate de o uzina chimica aflata in apropiere.

Plaja din Livorno, Toscana, e plina de chimicale


Uzina din zona are o vechime de peste o suta de ani. Produce bicarbonat pe baza de calcar. Deseurile rezultate in urma procedurilor chimice din uzine sunt deversate in mediu. Cu toate ca autoritatile au pus diverse panouri in care avertizeaza de pericole, turistii inca vin.

Plaja din Livorno, Toscana, ascunde un secret teribil. E frumoasa, dar nu trebuie sa te duci la plaja aici VIDEO (2)Canalul de deversare al uzinei a devenit un punct de atractie pentru turisti. Localnicii cunosct situatia si evita sa mai faca plaja acolo. Au incercat sa remedieze situatia cu numeroase plangeri la adresa uzinei din zona. Din nefericire, nimeni nu face nimic pentru a remedia varsarea de deseuri toxice in acest loc.

Plaja din Livorno, Toscana, ascunde un secret teribil. E frumoasa, dar nu trebuie sa te duci la plaja aici VIDEO (2)Spre deosebire de turiști, localnicii știu de uzină și vin la plajă doar pentru o eventuală ședință foto. Nimic mai mult. Șefii colosului industrial vinovat se spală de orice responsabilitate. Dincolo de polemici, turiștii continuă să se bucure de vacanțe pe așa-numita „plajă albă din Toscana”.

Publicat: 03 Sep. 2018, 13:12 Life
Pe aceeași temă