Fiica lui Steve Jobs a spus adevarul! Tatal ei o tachina si o punea sa asiste la scene interzise minorilor. Copila avea doar 9 ani!

Publicat: 03 sept. 2018, 13:23 Autor: madalina m. News 3

Steve Jobs e acuzat de fiica lui ca o tachina si o punea sa se uite cand isi atingea sotia.

Fiica lui Steve Jobs a spus adevarul despre relatia cu tatal ei celebru. Considerat un adevarat geniu al tehnologiei, barbatul pare sa fi fost o alta persoana cand ajungea acasa. De cele mai multe ori isi obliga propria fiica sa asiste la scenele indecente dintre el si sotie.

Regretatul magnat Apple avea si discutii lungi despre relatiile intime cu Lisa. Aceasta a socat o lume intreaga atunci cand si-a publicat cartea de memorii. Detaliile date de ea nu par sa fi fost stiute pana acum.

Steve Jobs e acuzat de fiica lui

Lisa Jobs avea varsta de 9 ani atunci cand tatal ei celebru o tachina cu discutii despre relatiile sexuale. De asemenea, in cartea sa de memorii, fiica lui Steve Jobs a mentionat ca era pusa sa se uite cum acesta o atingea pe sotia lui, intr-un mod total necorespunzator.

Singurul copil al fondatorului Apple, Lisa Brennan-Jobs, a oferit o perspectiva total diferita despre cel care a fost cunoscut drept un geniu. De asemenea, femeia urmeaza sa isi publice in curand cartea de memorii, intitulata „Small Fry”.

Lisa a povestit despre comportamentul tatalui sau fata de mama vitrega, Laurene Powell Jobs. Ea era pusa sa asiste cum acesta o saruta sau o atingea pe sotia lui si a povestit respectivele momente cu foarte multe detalii.

Steve Jobs isi tachina propria fiica!

Lisa Jobs a marturisit ca intr-o zi se afla in locuita tatalui sau, iar Steve Jobs a imbratisat-o pe cea de-a doua sotie a lui. „O saruta apasat si si-a apropiat mainile de sanii ei, si o mangaia pe coapse in timp ce gemea”, a spus fiica magnatului.

Steve Jobs e acuzat de fiica lui

Cand aceasta a vrut sa iasa din camera, tatal a oprit-o si i-ar fi spus „Hei, Lis, stai aici! Avem un moment de familie. Este important sa incerci sa fii parte din aceasta familie”. Ea a maruturisit ca s-a asezat si s-a uitat in alta parte, cat timp tatal scotea sunete necorespunzatoare.

Lisa are in momentul de fata varsta de 40 de ani. La 7 ani de la moartea fondatorului Apple, ea a decis sa spuna adevarul. Totodata, femeia a marutisit ca niciodata nu s-a simtit amenintata de tatal sau, ci mai mult era jenata cand asista la asemenea episoade.

(sursa: theguardian.com)

Publicat: 03 sept. 2018, 13:23 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă