Anda Calin, fosta iubita a lui Liviu Varciu, apeleaza la estetician

Publicat: 03 Sep. 2018, 11:33 News 3

Anda Calin, mama fiicei mai mici a lui Liviu Varciu, este nemultumita de aspectul sanilor ei, asfel ca va opta pentru augumentare mamara.

Anda Calin, fosta iubita a lui Liviu Varciu, apeleaza la estetician! Motivul pentru care fosta iubita a lui Liviu Varciu a luat aceasta decizie este una fix de aspect, deoarece dupa sarcina si ulterior dupa alaptare, sanii acesteia au suferit modificari, iar aceasta nu mai este multumita de aspectul lor.

Anda Calin, fosta iubita a lui Liviu Varciu, apeleaza la estetician

„Știu că totul o să fie bine. M-am decis din cauza unui complex, am avut niște sâni înainte, am alăptat, mulțumesc lui Dumnezeu că am avut lapte. Acum m-am decis. Eram foarte mulțumită înainte și mândră.

Liviu e de acord, dacă asta îmi doresc eu, da, mă susține. Are emoții din cauza anesteziei generale. Am vorbit, mi-a urat succes”, a dezvăluit Anda Călin la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Acum, patru zile după operație copilul stă la Liviu, apoi va veni la mine și va sta cu mama și cu o prietenă, care mă vor ajuta. Nu vreau să exagerez, pentru ca sunt micuță, vrea ceva care să se potrivească cu fizicul meu. Toată lumea a fost de acord, mi-au spus că am nevoie”, a mai afirmat Anda Călin.

Publicat: 03 Sep. 2018, 11:33 News 3
Pe aceeași temă