Tania Budi, siluetă minune și ten fără operații! Cum se menține veșnic tânără la 54 de ani

Publicat: 30 nov. 2022, 14:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Tania Budi, siluetă minune și ten fără operații! Tania Budi nu își arată deloc vârsta și dacă nu ai știi că are 54 de ani, i s-ar da probabil mai puțin cu 20 de ani.

Vedeta face tot ce poate pentru a rămâne veșnic tânără, cum se spune, și atunci când este nevoie, apelează la bunul său prieten, medicul estetician Iancu Morad. Tania Budi a atras toate privirile aseară când a defilat  la tributul de 90 de ani pentru Valentino, pe scena Soirees de la Mode 29, într-o rochie “all black” semnată Anna Radu și accesorizată cu detalii roz și o fundă mare roz la spate. Silueta i-a ieșit Taniei Budi în evidență, la fel și corpul bine făcut și proporționat.

Tania Budi, siluetă minune și ten fără operații!

Așa cum arta cere sacrificii și vedetele pășesc pragul cabinetului de estetică și înfrumusețare, considerată fiind un etalon de frumusețe naturală și un exemplu de cum poți înainta în vârstă cu grație, vedeta, în vârstă de 54 de ani, a susținut dintotdeauna că, pe lângă o îngrijire atentă a tenului, optimismul și recunoștința pentru tot ceea ce îi oferă viața îi aduc un echilibru interior care se reflectă și la exterior în privința aspectului estetic, am aflat ce procedee noi și-a făcut fosta prezentatoare TV, căruia nu îi place deloc să intre în prea multe detalii legate de viața ei privată.

Tania este, de mai bine de 12 ani, fidelă medicului său chirurg estetician, Iancu Morad, care i-a recomandat și efectuat tratamente de rejuvenare și întreținere mereu non-invazive, fără a apela la bisturiu, de la mezoterapie, Dermapen, până la propria tehnică de PRP, denumită Terapia Vampir.

Prima și singura intervenție chirurgicală pe care vedeta a avut-o a fost cea de blefaroplastie, anul trecut, prin care esteticianul vedetelor i-a eliminat surplusul de piele din zona ochilor, acumulat odată cu trecerea anilor. Procedura a ajutat-o să obțină un chip proaspăt și întinerit, dar i-a și îmbunătățit privirea periferică, ce poate fi obturată de pliurile de piele inestetice.

Zilele trecute, Tania a revenit în clinica medicului Iancu Morad, de data aceasta pentru o reîntinerire completă a chipului, fără a apela la operație sau fire de suspensie, așa cum se procedează în cazuri similare.

Cum se menține veșnic tânără la 54 de ani!

Înainte de sărbătorile de iarnă, Budi a urmat cel mai nou tratament de rejuvenare facială dezvoltat de medicul chirurg estetician, Iancu Morad, denumit M-Rejuvenation, ce reîntinerește trăsăturile feței, având efect ce durează mai mult de un an de zile.

„Sunt deja 12 ani de când de tenul meu are grijă domnul doctor Iancu Morad. Nu sunt adepta operațiilor estetice și prefer tratamentele cât mai discrete. Ani la rând am făcut mezoterapie și PRP, însă acum am apelat la dumnealui pentru cea mai nouă procedură M-Rejuvenation, despre care am auzit doar lucruri foarte bune. Este un tratament minim invaziv care reîntinerește pielea și trăsăturile feței, fără operație, și care are efect pentru chiar mai mult de un an de zile. Am făcut o primă ședință și, deși știu că rezultatele se instalează treptat, văd deja vizibile îmbunătățiri la nivelul pielii și chiar în ceea ce privește structura feței”, declară Tania Budi.

M-Rejuvenation este procedura creată de medicul mai sus amintit ce reface calitatea și textura pielii, și pune în valoare trăsăturile naturale.

„Tania este o femeie foarte frumoasă, pe care am admirat-o dintotdeauna. Este deja de mulți ani pacienta mea și vine la clinică o dată la câteva luni pentru tratamente non-invazive sau minim invazive care s-au dovedit a fi eficiente pentru că, să recunoaștem, Tania arată absolut senzațional. Și de această dată, mi-a spus că își dorește ca tenul ei să fie foarte bine hidratat înainte de începerea sezonului rece, și o reîmprospătare generală a chipului. I-am recomandat M-Rejuvenation, noua procedură care oferă toate beneficiile antiaging fără bisturiu!”, adaugă medicul chirurg estetician care are grijă de aspectul Taniei Budi.

Ce înseamnă M-Rejuvenation?

„M-Rejuvenation constă în injectarea, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, a unui cocktail de substanțe personalizat. În funcție de tipologia și nevoile tenului fiecărui pacient. Este un tratament recomandat atât femeilor, cât și bărbaților care își doresc să încetinească cumva trecerea timpului și să prevină apariția semnelor neplăcute ale îmbătrânirii. Folosim de la cristale de calciu care stimulează producția de colagen până la peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină. Se lucrează astfel concomitent la fermitate, la elasticitate și la textura pielii. E un tratament care durează în jur de 25-30 de minute, se realizează fără anestezie, nu este dureros și nu lasă deloc urme. Se recomandă de două ori pe an pentru un ten mereu proaspăt”, mai spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Publicat: 30 nov. 2022, 14:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×