Pipa Middleton, insarcinata si in costum de baie la plaja

Publicat: 04 sept. 2018, 16:25 Autor: D. C. Vedete

Cu toate ca mai are doar o luna pana va aduce pe lume primul ei copil, Pippa Middleton isi afiseaza burtica de gravida fara nicio problema.

Aflata pe o plaja din Toscana, unde este in vacanta alaturi de sotul ei, James Mattews, Pippa a ales sa poarte un costum de baie rosu, din doua piese, care i-a lasat burtica de gravida la vedere.

Cei doi soti au fost fotografiati saptamana trecuta pe coasta italiana in timp ce se bucurau de vremea superba. Acestia s-au relaxat pe sezlong, au inotat si au citit presa.

Insa nu doar Pippa a atras atentia prin corpul sau bine definit pentru o femeie insarcinata in 8 luni, ci si sotul sau, Mattews, care s-a dovedit extrem de grijuliu cu sotia sa, avand grija s-o dea cu crema cu protectie solara regulat.

Ceea ce i-a surprins si mai mult pe turistii aflati in apropierea celor 2 a fost faptul ca Pippa a inotat destul de mult, aceasta facandu-i fata cu brio sotului sau, dovedind ca sarcina nu este un impediment pentru a practica sporturile care ii plac.

 

Acesta este si unul dintre motivele pentru care Pippa a reusit sa-si mentina o forma fizica atat de buna. Este bine stiut ca Pippa este o impatimita a sportului, anuntandu-si sarcina chiar intr-un articol destinat fitness-ului.

„Sunt o fanatica a sportului si am citit o multime de carti si website-uri de exercitii pe timpul sarcinii, dar am fost dezamagita de cat de limitate sunt informatiile tehnice despre ce poti sau nu sa faci. Am observat că trupul meu se schimba, dar, prin intermediul exercitiilor, simt ca este mai tonifiat”, a declarat aceasta.

Pippa si Matthews se bucura la cote maxime de aceasta vacanta, fiind si ultima in doi.

Publicat: 04 sept. 2018, 16:25 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă