Simona Halep, antrenata de un concurent de la Ninja Warrior! Tiberiu a invatat-o pe Simona sa se dea pe paca de surf!

Publicat: 04 sept. 2018, 14:50 Autor: D. C. News 3

Concurentul de la Pro Tv care i-a dat lectii de surf Simonei Halep este unul dintre favoritii la castigarea trofeului.

Simona Halep antrenata de un concurent de la Ninja Warrior! Duminica aceasta debuteaza emisiunea vedeta din aceasta toamna de la Pro TV. Ninja Warrior este formatul cu care postul nr 1 din Romania spera sa dea definitiv uitarii Exatlonul de pe Kanal D.

In fiecare duminica de la ora 20:00 concurentii se vor lupta pentru suma de 100.000 de euro, iar printre participanti se afla si un concurent care cel mai probabil va frange multe inimi ale telespectatoarelor.

Tiberiu Balica are 36 de ani si este unul dintre concurentii care spera sa puna mana pe cei 100.000 de euro. Tiberiu lucrează vara ca instructor de surf pe un val artificial, în Bucureşti, iar în restul anului este plecat în Tenerife şi în Portugalia, unde practică acest sport.

Simona Halep antrenata de un concurent de la Ninja Warrior!

La emisiunea prezentată de Daniel Niţoiu, Raluca Aprodu şi de Costi Mocanu s-au înscris 250 de persoane iar probele sunt extrem de grele iar pasionatii de sport vor avea sigur o competitie pe cinste pe care o pot urmari.

Daca Antena 1 si Kanal D au preferat sa includa in showurile lor si echipe intregi de vedete, Pro TV a ales sa se rezume doar la sportivi si prefera sa-i faca pe acestia sa devina vedete.

Este si cazul lui Tiberiu care a antrenat până în prezent sute de persoane, iar printre elevele lui s-a numărat, surpriză!, și Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, la ora actuală. Tiberiu a și păstrat, ca amintire, fotografia cu Simona, care a învățat rapid să-și păstreze echilibrul pe placa de surf.

Publicat: 04 sept. 2018, 14:50 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă