Cum arata penthouse-ul lui Mihai Bendeac?! Are peretii plini de poze cu el si seamana cu o grota! Imagini de acasa de la actor VIDEO

Publicat: 04 Sep. 2018, 14:34 News 3

Actorul locuieste intr-un bloc nou intr-un apartament facut exact dupa gustul lui. In filmuletul de la finalul materialului isi prezinta singur casa.

Cum arata penthouse-ul lui Mihai Bendeac?! Are peretii plini de poze cu el. Mihai Bendeac impreuna cu prietenul sau, actorul Vlad Dragulin prezinta incepand din acest sezon emisiunea X Factor. Inainte de show Bendeac a primit o echipa de filmare la el acasa.

Actorul a fost luat de echipa de productie si dus pe platourile de filmare chiar de la el de acasa. Desi intial a fost reticent sa lase pe cineva sa-i intre in casa, pana la urma Mihai Bendeac a acceptat.

El a facut un tur al livingului si al casei pentru telespectatorii Antena 1 si la prima vedere apartamentul este un penthouse destul de sumbru si mobila intr-un stil clasic.

Cultul personalitatii sale l-a facut sa-si puna doar poze cu el pe toti peretii si sa aiba chiar si o serie de costume pe diversi manechini aliniate prin casa. Living-ul lui seamana mai mult cu o cabina de proba de la teatru decat cu o sufragerie clasica.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Sep. 2018, 14:34 News 3
Pe aceeași temă