Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman, arata incredibil la 9 ani! Pustiul seamana leit cu Petre Roman in tinerete!

Publicat: 25 Dec. 2018, 23:33 Vedete

Petrus Roman este fiul de 9 ani al lui Petre Roman si recent a aparut la o emisiune la Antena 1 acolo unde toata lumea a remarcat cat de frumos este pustiul la varsta lui.

Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman arata incredibil la 9 ani! Mai mult ca sigur baietelul lui Petre Roman ii va calca pe urme si va avea o multime de admiratoare atunci cand va mai creste.

Desi si mama lui, Silvia Chifiriuc este o femeie foarte frumoasa, totusi trebuie sa reamintim faptul ca in tinerete Petre Roman era un fel de „Tom Hardy” al Romaniei comuniste.

Fostul premier post-decembrist era atat de admirat de femei incat intr-o vizita oficiala la o fabrica unde lucrau preponderent femei s-a nascut sloganul care a facut istorie „nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca Roman sa ne $#%#”. Pustiul lui Petre Roman este fratele vitreg al Oanei Roman si desi nu sunt in relatii prea bune, Oana are de ce sa fie mandra de fratiorul ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Dec. 2018, 23:33 Vedete
Pe aceeași temă