Pepe i-a răspuns lui Cosmin Seleși, după ce acesta l-a jignit. Ce spune artistul despre mutarea la „Te cunosc de undeva”

Publicat: 03 apr. 2023, 11:52 Autor: Camelia Vedete

Pepe i-a răspuns lui Cosmin Seleși, după ce acesta l-a jignit, cum că nu știe să citească prompterul. Ce spune artistul despre mutarea la „Te cunosc de undeva”.

Cosmin Seleși a fost întrebat ce îl enervează cel mai tare la Pepe. Sub pretexul că a fost la cârma emisiunii Te cunosc de undeva, timp de 17 sezoane, și este cumva îndreptățit să-i semnaleze stângăciile, actorul a simțit nevoia să puncteze faptul că Pepe nu știe să citească prompterul. Reamintim că locul lui Seleși în emisiunea de la Antena 1 a fost ocupat de cântărețul și prietenul lui, Pepe.

Pepe i-a răspuns lui Cosmin Seleși, după ce acesta l-a jignit

În cadrul unui interviu, cântărețul și actualul prezentator de la Te cunosc de undeva a mărturisit că i-a fost destul de greu să accepte provocarea de a prezenta show-ul alături de Alina Pușcaș. Totodată, prima persoană cu care a simțit nevoia să se sfătuiască a fost chiar Cosmin Seleși. În ciuda afirmațiilor pe care actorul le-a făcut, cei doi au o relație destul de apropiată.

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om, pe care l-am sunat, când mi s-a propus, a fost Cosmin.

Ce spune artistul despre mutarea la „Te cunosc de undeva”

Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus:`Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe.

Totodată, Pepe a recunoscut că nu prea mai avea cum să continue în postura de concurent la Te cunosc de undeva, iar rolul de prezentator a venit la timpul și momentul potrivit.

”Prezentator sau concurent? E la fel de serioasă treaba în toate pozițiile. E mai greu, cred, concurent. Mai greu mi-a fost în primul sezon, ca prezentator. Oamenii se obișnuiseră, evident, cu Seleși. Dar, oricum, nu mai puteam fi concurent, am fost de prea multe ori”, a mai spus Pepe, pentru Fanatik.

Pepe, topit după familia lui!

Pepe, topit după familia lui! Pepe nu mai poate după familia lui! Artistul își iubește nespus fetele din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Maria și Rosa Alexandra. Însă a recunoscut în repetate rânduri că și-a dorit dintotdeauna un băiat. 

Iar visul său a fost îndeplinit de actuala lui soție, make-up artista Yasmine Ody, tânăra care i-a dăruit al treilea copil. De când e tată de băiat, Pepe nu își mai încape în piele de fericire. Pur și simplu abia așteaptă să ajungă acasă atunci când pleacă la concerte. Și pentru că e fericit întru totul acest lucru l-a inspirat. Și mai tare așa că în pragul sărbătorilor de iarnă, Pepe a lansat și melodia „Familia mea”. Citește tot artucolul aici.

Cosmin Seleși, despre mutarea la PRO TV. De ce a plecat de la Antenă

Cosmin Seleși are un nou proiect, “Batem Palma?”, ce va începe curând la Pro Tv! . Cosmin Seleși este prezentatorul “Batem Palma?”, noua emisiune ce se va difuza în curând la Pro Tv.

Actorul a invitat jurnaliștii și câțiva influenceri în platoul emisiunii, ba mai mult, a filmat o ediție cu ei pentru a le arăta ce presupune exact noul său proiect de care este foarte încântat.

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după 9 ani, iar acum prezintă “Batem Palma?”, la Pro Tv. Actorul recunoaște  are ceva emoții!

Cosmin Seleși, despre “Batem Palma?”: „Concurenții sunt senzaționali

Emoții pentru noul proiect tv, “Batem Palma?”, la Pro Tv?

E normal  ai emoții, eu am emoții înainte de fiecare spectacol la teatru, așa  nu văd de ce  nu ai emoțiiDa, am emoții. Dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Este o nouă provocare și  simt foarte bine. O  vedeți, e ceva… mamămamă! Citește tot articolul aici.

Publicat: 03 apr. 2023, 11:52 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă