Pepe, topit după familia lui! Ce poze înduioșătoare a postat artistul de sărbători

Publicat: 26 dec. 2022, 16:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pepe, topit după familia lui! Pepe nu mai poate după familia lui! Artistul își iubește nespus fetele din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Maria și Rosa Alexandra. Însă a recunoscut în repetate rânduri că și-a dorit dintotdeauna un băiat. 

Iar visul său a fost îndeplinit de actuala lui soție, make-up artista Yasmine Ody, tânăra care i-a dăruit al treilea copil. De când e tată de băiat, Pepe nu își mai încape în piele de fericire. Pur și simplu abia așteaptă să ajungă acasă atunci când pleacă la concerte. Și pentru că e fericit întru totul acest lucru l-a inspirat. Și mai tare așa că în pragul sărbătorilor de iarnă, Pepe a lansat și melodia „Familia mea”.

Pepe, topit după familia lui!

Iar în videoclipul piesei  apare chiar toată familia lui, de la cele două fetițe până la băiețelul Pepe Junior și mai tânăra lui soție, Yasmine. La un moment dat, în videoclip, artistul este înconjurat de toată familia sa, și se simte împlinit. Și pentru a bifa primul Crăciun ca tată de băiat și cu Pepe Junior în brațe, latino loverul a realizat o ședință foto absolut delicioasă. Fetele lui s-au îmbrăcat în pijamale roșii din satin, iar el și băiețelul său au purtat pijamale de culoare neagră.

Ce poze înduioșătoare a postat artistul de sărbători

Fericirea lor este absolut molipsitoare! „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc! Sărbători fericite alături de familie!”, a scris Pepe un mesaj de suflet lângă pozele cu toată familia lui. Ceea ce înseamnă cât de împlinit este cântărețul acum.

Pepe este fericit și pentru faptul că fetițele sale au acceptat-o din prima pe Yasmine. Și cele trei se înțeleg acum de minune iar atunci când sunt împreună sunt cu toții ca o adevărată familie. Rosa Alexandra și Maria își iubesc frățiorul dar și surioara pe care o au acum și din partea mamei lor, Raluca, care și-a refăcut și ea viața imediat după divorțul de Pepe.

Pepe Junior a fost botezat recent! Și chiar dacă cu toții au crezut că nașii de botez ai micuțului au fost bunii prieteni de familie ai artistului, Cătălin Măruță și Andra, Pepe a ales ca băiețelul său să fie botezat chiar de fratele lui, Giani.

Și-a anunțat doar fanii că o să devină tată de băiat

Pepe și-a anunțat oficial prietenii și fanii că va avea încă un copil în cadrul unui concert susținut în luna decembrie a anului trecut, în Berăria H. De atunci s-au bucurat cu toții pentru el și au reușit să țină secretul până pe 1 Martie când s-a aflat deja în presă.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă, pentru că acolo a simțit să o facă. În semn de respect pentru cei care îl iubesc și l-au susținut în proiectele sale online, în toată perioada pandemiei.

Relația lui Pepe cu Yasmine Ody a evoluat destul de repede. La doar un an după ce au decis să fie împreună, cei doi au trecut mai departe, tânăra de 27 de ani a rămas însărcinată și apoi au făcut și cununia civilă în secret.

Publicat: 26 dec. 2022, 16:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×