Orasul in care tunsul si barbieritul sunt interzise! De ce accepta barbatii asa ceva VIDEO

Publicat: 07 Mar. 2019, 14:14 News 3

Barbatii care locuiesc acolo s-ar parea ca vor avea o mare problema, pentru ca nu se vor putea ingriji asa cum si-ar dori.

Tunsul si barbieritul sunt interzise intr-un oras din Germania! Sunt vizati mii de barbati care nu au voie sa puna lama pe fata un timp destul de indelungat. Mai mult, decizia s-a luat prin decret, asa ca toti cei care locuiesc acolo trebuie sa se supuna.

Mai exact, orasul in care tunsul si barbieritul sunt interzise prin lege este Oberammergau, din landul german Bavaria. In plus, motivul pentru care s-a luat o asemenea hotarare este unul strans legat si cu intelesuri biblice. Din prima zi a Postului Pastelui, pentru credinciosii catolici, barbatii nu mai au voie sa se tunda.

Decizia pentru locuitorii din localitatea germana s-a luat pentru pregatirea unei piese traditionale. Aceasta este intitulata „Patimile lui Iisus” si este pusa in scena o singura data, la zece ani. Directorul artistic al acestei reprezentatii, care e pe deasupra si primarul din Oberammergau, a fost cel care a anuntat ca decretul intra in vigoare.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2019, 14:14 News 3
Pe aceeași temă