Oana, ți se pregătește ceva! După ce Zăvoranca a numit-o ”agramată” și ”mahalagioaică tristuță”, o vedetă de pe internet a pus la cale o dulce răzbunare…

Publicat: 12 Dec. 2020, 18:35 Vedete

Începe scandalul între Cristina Ich și Oana Zăvoranu? Reporterii CIAO.RO au aflat că influencerița s-ar pregăti de o dulce răzbunare… 

De câteva săptămâni, mai multe vedete de pe internet, printre care și Cristina Ich, au fost luate în colimator de celebra Oana Zăvoranu. Actrița face des story-uri în care ia la puricat persoanele publice despre care se spune că sunt influenceri, vloggeri. Una dintre cele luate în vizor de Zăvo este nimeni alta decât Cristina Ich, considerată una dintre influenceritele de top din țară.

Scandal între Cristina Ich și Oana Zăvoranu?

Deși până acum atât Ich, cât și alte vedete desființate de ea, au tăcut și nu i-au dat replică, se pare totuși că nu au stat cu mâna în sân! Conform unor surse CIAO.RO, Cristina Ich, împreună cu alte persoane publice despre care Zăvo și-a spus punctul de vedere, s-ar pregăti de război… în Tribunal!

“Cristina Ich și alte influencerițe extrem de cunoscute au discutat și ar intenționa să o dea pe Zăvo în judecată. Acestea se consultau în privința a ceea ce au de făcut pe cale legală și chiar se gândeau să deschidă un proces “la comun” contra ei. Probabil în curând se vor decide exact cum vor acționa”, susțin surse din showbiz.

După ce Diva a spus că Ich nu este o influencer-ița adevărată, iar din punctul ei de vedere, promovarea de produse pe social media nu este un job, recent Zăvo a comentat și despre aspectul ei fizic.

„O altă influenceriță my [email protected]#… care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu’… dar să nu plângeți după bani”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Culmea este că pe contul ei de Instagram sunt mulți fani care sunt de acord cu Zăvo, îi dau dreptate și așteaptă cu nerabdare și alte dezvăluiri despre lumea “influenceri-țelor”.

Printre vedetele puse la zid de Oana Zăvoranu s-au numărat și Raluca Pastramă, Oana Roman, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, și nu numai.

Publicat: 12 Dec. 2020, 18:35 Vedete
Pe aceeași temă