Cristina Ich le-a detronat pe Alina Ceușan și Bianca Adam! A fost declarată “Romanian Social Media Star of 2020”

Publicat: 09 nov. 2020, 14:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Cristina Ich le-a detronat pe Alina Ceușan și Bianca Adam!  A fost declarată “Romanian Social Media Star of 2020”

Frumusețea și faptul că este extrem de activă pe social media, i-au adus Cristinei Ich titlul “Romanian Social Media Star of 2020”, la E! People's Choice Awards, în urma voturilor exprimate de public.

Pe locul doi și trei au fost votate Alina Ceușan și Bianca Adam.

În intervalul 1 – 23 octombrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, filme și pop culture. Pentru a doua oară în istorie, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României. Ceilalți nominalizați ai categoriei “Romanian Social Media Star of 2020” au fost Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi și Vlad Munteanu.

Cristina este fost model internațional și actual online influencer. De-a lungul carierei sale a lucrat pentru designeri de renume mondial, precum Jasper Conran și Vivienne Westwood și a apărut pe coperțile și în editorialele multor reviste internaționale și locale precum GQ Italia, Marie Claire, Elle, Touch Magazine, Beau Monde. A fost și una dintre cele mai spectaculoase concurente ale emisiunii tv italiene Dancing with The Stars în 2018. Dar cea mai importantă realizare a Cristinei este faptul că reușit să adune o comunitate sinceră și loială, urmăritori pe care Cristina îi sprijină și inspiră.

În calitate de câștigătoare a categoriei, Cristina Ich a delarat: “Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ generații, să ambiționez și să ofer încredere de sine femeilor, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulțumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate și experiență frumoasă!”

Publicat: 09 nov. 2020, 14:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă