Oamenii de zapada care arata precum opere de arta veritabile! In ce colt de lume ii vezi peste tot in fata caselor. Imaginile sunt geniale

Publicat: 29 ian. 2018, 15:47 Autor: madalina m. Life

In ultimele saptamani, zapada a fost prezenta in cantitati insemnate peste tot in lume, iar locuitorii din unei tari au facut din asta o adevarata sarbatoare.

Acestia au realizat creatii din zapada care ar putea cu succes sa fie prezente in orice muzeu. Doar ca, acesti oameni de zapada sunt pozitionati in fata caselor, si nu in vreo galerie.

Mai mult, creatiile geniale au fost duse la un nivel cu mult surprinzator fata de clasicul om de zapada, realizat doar din trei bulgari uriasi si „accesorizat” cu un nas din morcov si ochi de carbune.

Oamenii de zapada care arata precum opere de arta

Oamenii de zapada prezenti in fata caselor din Tokyo, in Japonia, au reusit sa devina celebri in intreaga lume. Asta deoarece zeci de fotografii au fost publicate recent pe retelele sociale, dupa ce aceasta tara a fost lovita de un val insemnat de frig si viscol.

Daca in alte locuri din lume conditiile meteo de acest tip au venit la pachet cu spaima din partea oamenilor, in Tokyo localnicii au transformat totul intr-o reala sarbatoare.

In plus, oamenii de zapada au fost realizati, in majoritatea cazurilor, de catre copii cu ajutorul parintilor, care s-au bucurat ca pot petrece momente inedite impreuna.

Oamenii de zapada care arata precum opere de arta
„Nu a mai nins in Tokyo de patru ani, iar atunci am avut si mai multa zapada decat acum. Ne-a luat prin surprindere, nimeni nu se astepta. Acum am fost pregatiti, dar tot a fost o surpriza frumoasa”, a marturisit un localnic pe nume Yukimura.

De asemenea, oamenii de zapada prezenti in fata caselor reprezinta personaje indragite din filme de animatie sau diverse animale. In plus, aceste scupturi au marimi diferite si unele pot ajunge sa atinga chiar nivelul unui etaj.

Mai mult, oamenii de zapada prezenti in Japonia sunt realizati doar din noua straturi de nea, pentru a se respecta o traditie inspirata de un calugar budist pe nume Bodhidharma, caruia i-au cazut mainile si picioarele in timpul meditatiei.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 29 ian. 2018, 15:47 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă