O viitoare mireasă s-a sinucis desi avea o ”viață perfectă”! ”I-a fost frică să nu-și piardă…”

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:51 News

Familia tinerei care s-a sinucis este devastată de durere! Părinţii fetei au hotarât să facă o campanie pentru ca tinerele care trec prin aceleaşi stări de depresie ca fiica lor să aibă parte de un ajutor specializat. Nimeni nu şi-a dat seama că Amy, care trăia o "viaţă perfectă" este capabilă să se sinucidă.

Amy Deeley, în vârstă de 25 de ani, urma să se căsătorească cu ales inimii în 2021, însă problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă au copleşit-o.

Se pare că tânăra se temea că își va pierde locul de muncă din cauza faptului că şi-a luat mai mult timp liber pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. I-au fost tăiate multe ore de muncă, iar din momentul în care situaţia financiară nu a mai fost la fel de bună, starea de depresie pe care tânăra o avea s-a agravat şi mai tare.

De asemenea, ea se certase cu logodnicul ei cu o noapte înainte să fie găsită spânzurată de acesta.

Mama fetei în vârstă de 61 de ani, este devastată şi nu ştie cum fiica sa a ajuns în acest punct.

„Amy a fost cea mai bună persoană pe care puteai să o întâlnești vreodată. Am fost foarte aproapiată de fiica mea și am crezut că am înțeles-o, dar se confrunta cu gânduri care o măcinau şi despre care nimeni nu știa”,  spune mama fetei.

„Era neliniştită și, chiar dacă managerul ei o sprijinea, se îngrijora să nu își piardă locul de muncă”, a completat aceasta.

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:51 News
Pe aceeași temă