O studentă de 26 de ani s-a sinucis din cauza colegilor de bani gata! Tinerii o batjocoreau, iar fata a clacat

Publicat: 08 Jan. 2020, 14:04 News
O studentă de 26 de ani s-a sinucis din cauza colegilor de bani gata! Tinerii o batjocoreau, iar fata a clacat

Jessica Small, o fată de doar 26 de ani, s-a sinucis în casa ei din Canterbury. Studenta de la Universitatea din Kent suferea de anxietate și depresie, iar într-un final, doborata de probleme și-a pus capăt zilelor.

Jessica Small și-a pus capăt zilelor din cauza colegilor care făceau mereu glume răutăcioase pe seama ei. Fusese la o școală de stat, iar restul studenților frecventaseră școli private. Au râs de accentul ei și de felul în care se îmbrăca până când au făcut-o să cedeze psihic.

„Avea stima de sine foarte scăzută. Se între mereu dacă merita să fie doctorandă. Suferea de palpitații și ajungea până în punctul în care făcea atacuri de panică. Mi-a povestit că studenții de la facultate îi fpceau viața un iar. (…) Era foarte multă presiune pe ea. Mi-a spus că își băteau joc de ea din cauza accentului”, a povestit Lesley, mama studentei, pentru DailyMail.

S-a deschis o anchetă în acest caz

Poliția a deschis o anchetă în cazul studentei Jessica Small. După ce au stat de vorbă cu colegii tinerei de 26 de ani au aflat că, deși existaseră conflice în trecut, acestea fuseseră rezolvate înainte ca ea să comită gestul teribil.

Mama fetei a mai povestit că nu fiica ei nu îi spusese niciodată că avea astfel de gânduri și că abia aștepta ca ea și tatăl ei să vină în vizită la ea, de Crăciun.

Publicat: 08 Jan. 2020, 14:04 News
Pe aceeași temă