O româncă a fost lăsată să moară imediat după ce a născut! Ce s-a întâmplat în sala de operație

Publicat: 07 Jan. 2020, 15:18 News
O româncă a fost lăsată să moară imediat după ce a născut! Ce s-a întâmplat în sala de operație

Gabriela Pintilie, mămică româncă în vârstă de 36 de ani, a fost lăsată să moară imediat după naştere, într-un spital din Anglia. Tragedia a avut loc anul trecut, însă abia acum s-a aflat despre ea. 

Tânăra mămică româncă a ajuns la spitalul din Basildon pe 26 februarie 2019, atunci când au început contracţiile şi i s-a rupt apa, cu trei zile înainte de data stabilită pentru naştere. După o serie de întârzieri, medicii englezi au încercat o naştere naturală, însă atunci când nu au reuşit, au recurs la varianta unei operaţii de cezariană.

În jurul orei 21.35, tânăra româncă în vârstă de 36 de ani a adus-o pe lume pe fiica sa, o fetiţă perfect sănătoasă, relatează observator.tv. Imediat după naştere însă, tânăra mămică a avut o hemoragie puternică, iar medicii au operat-o de urgenţă.

Potrivit dr. Malcolm Griffiths, un medic ginecolog independent, Gabriela Pintilie a pierdut aproximativ 600 ml de sânge în numai 30 de minute, o cantitate obişnuită în cazul operaţiei de cezariană. Medicul a mai explicat în faţa instanţei că, totuşi, după o altă jumătate de oră, românca a mai pierdut alţi doi litri de sânge, notează starspost.com.

În tot acest timp, medicii nu i-au administrat sânge, iar după câteva ore, când era deja prea târziu, i-au administrat şase unităţi de sânge. Din nefericire, Gabriela, tânăra mămică româncă, s-a stins din viaţă.

 

Publicat: 07 Jan. 2020, 15:18 News
Pe aceeași temă