O recunoști? Cum arată Inna fără machiaj și fără haine extravagante

Publicat: 03 mai 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu trei milioane de fani pe Instagram, Inna își studiază atent orice poză înainte de a o publica, iar ținutele și lookurile sunt toate wow! În realitatea, interesul pentru propria imagine nu mai este atât de mare. Dovadă și faptul că Inna nu se mai aranjează atât de mult și pare că se îmbracă cu ce apucă. Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi!

La 35 de ani, Inna a doborât multe recorduri pentru un artist român. Are peste 7 milioane de abonați pe Youtube, 3 milioane de abonați pe Instagram și aproape 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter. A cântat aproape în toată lumea și aparițiile ei pe scene au fost mereu notabile.

Vine o vreme însă când Inna renunță la extravaganțe și la orice ”filtru”. Se întâmplă asta când ajunge acasă, în București. Recent, paparazzi au surprins-o prin oraș, la volanul mașinii ei de peste 100.000 de euro. I-a dat liber șoferului și a vrut să-și ”facă de cap” fără martori.

Nu a fost greu de recunoscut artista, deși nu avea strop de machiaj pe față, iar la capitolul vestimentație nu ieșea în evidență cu nimic. Mai multe poze și detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Inna a lucrat ca secretară înainte să cunoască celebritatea

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, Inna a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

În cadrul unui interviu pentru revista unica.ro, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

Publicat: 03 mai 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă