TOP CIAO.RO | Cât de mult s-a schimbat Inna. Aşa arăta artista când s-a lansat în muzică

Publicat: 29 mart. 2024, 15:13 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Inna s-a transformat spectaculos în ultimii ani! Bruneta a atras întotdeauna atenţia cu talentul său muzical, dar şi prin apariţiile sale spectaculoase. La începutul carierei însă, arăta total diferit. Cu timpul s-a transformat într-o femeie sigură pe ea care ştie să se facă remarcată! Nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO!

Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său din buletin, a devenit una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar şi pe plan internaţional. A spart topurile cu piesa Hot pe care a lansat-o la începutul carierei sale, apoi a creat multe alte hit-uri care au avut milioane de vizualizări pe YouTube.

Cum arăta Inna la începutul carierei

Odată cu succesul au apărut și transformările, iar Inna a trecut de mai multe ori pragul medicului estestician! În plus, schimbările sunt atât de radicale, încât, focoasa brunetă nu mai aduce deloc cu Inna care a debutat pe marile scene în urmă cu mai bine de 15 ani.

La vremea respectivă, bruneta avea părul scurt, iar apariţiile sale erau destul de „cuminţi”.

În ultimii ani, INNA a adoptat diferite stiluri vestimentare, este mult mai îndrăzneaţă și a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. Încă de mică visa să devină o mare cântăreață, așa cum de altfel s-a și întâmplat.

Inna a început să ia lecții de canto de la vârsta de 8 ani. A urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice. A participat la audițiile pentru formația A.S.I.A, însă nu a fost aleasă. La finalul anului 2007, atunci când ea lucra pentru o firmă de imobiliare, i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win – Radu Bolfea, Sebastian Barac si Marcel Botezan.

Numele de scenă l-a căpătat, de fapt, de la bunicul ei, care o alinta Inna.

Ce meserie a mai avut Inna înainte de a deveni celebră

Despre Inna știe toată lumea că este o artistă de succes, însă puțini sunt cei care știu că nu a dus mereu o viață de lux și chiar a fost nevoită să muncească de mică, pentru a se putea întreține.

Astfel, pentru a putea avea bani de buzunar și pentru a-și putea ajuta părinții, Inna muncea cât era vara de lungă la tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele, lucru de care nu îi este deloc rușine să povestească.

„A fost un job de vară, așa cum au mulți adolescenți pe perioada vacanței”, a declarat Inna, pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii, AICI

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 mart. 2024, 15:13 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă