O mireasă a fost împușcată mortal la propria nuntă! Soțul ei a fost răpit din biserică

Publicat: 16 Jan. 2020, 16:13 News
O mireasă a fost împușcată mortal la propria nuntă! Soțul ei a fost răpit din biserică

Conflictul aprins dintre două carteluri mexicane a escaladat la finalul săptămânii trecute, atunci când mai mulți bărbați înarmați aflați într-o biserică au ucis-o pe sora liderului cartelului rival și au răpit mirele. 

Karem Lizbeth Yépez Ortiz stătea în fața altarului lângă cel care urma să-i devină soț, cunoscut în lumea interlopă mexicană sub numele de „El Calamardo”, când ceremonia dintr-o biserică din San Juan a fost oprită de o ploaie de gloanțe. Karem Lizbeth Yépez Ortiz era sora lui José Antonio „El Marro” Yépez Ortiz, liderul Cartelului Santa Rosa de Lima și cel care gestiona bugetul organizației. Un oficial din Poliție a confirmat pentru La Silla Rota, care este citată de Daily Mail, că mireasa a fost împușcată mortal.

Potrivit presei locale, fratele miresei, „El Marro”, a fost în biserică, dar a scăpat nevătămat, în timp ce mirele a fost răpit de atacatori.

Martorii spun că atacatorii purtau veste antiglonț cu însemnele cartelului Jalisco New Generation și i-au lăsat pe o parte din invitați să fugă din biserică, însă cei care le-au văzut fețele au fost împușcați.

După baia de sânge din biserică, atacatorii s-au urcat în cel puțin trei mașini și au fugit de la fața locului, sub ploia de gloanțe lansată acum de o parte din cei aflați la nuntă. În schimbul de focuri, un motociclist de 18 ani, care trecea întâmplător prin zonă, a fost împușcat mortal.

Poliția mexicană s-a ferit să confirme oficial decesul miresei – Karem Lizbeth Yépez Ortiz – însă sursele din rândul anchetatorilor au spus pentru presa locală că tânăra nu mai este în viață. Oamenii legii au spus că în incident au fost mai mulți morți și răniți, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Karem Lizbeth Yépez Ortiz a fost ucisă la o zi după ce María Guadalupe López, o femeie care făcea parte din cartelul Jalisco, a murit în timpul unei confruntări cu forțele de scuritate mexicane.

Publicat: 16 Jan. 2020, 16:13 News
Pe aceeași temă