O mama singura cu doi copii a fost umilita intr-un cinema din Capitala! Reactia angajatei intrece orice imaginatie. DE CE a refuzat sa ii vanda bilete la film

Publicat: 06 mai 2018, 17:13 Autor: madalina m. Life

O mama singura cu doi copii a fost umilita intr-un multiplex din Capitala.

Pe nume Raluca Zdrobis, mama singura cu doi copii a fost umilita cand a dorit sa vizioneze un film alaturi de micutii sai si a cerut pachetul „Family”, disponibil in acel cinema. Angajata care se ocupa insa in acel moment de bilete a avut o reactie care a intrecut orice imaginatie.

Mama singura cu doi copii care a fost umilita la cinema a povestit intreaga intamplare pe blogul ei personal. Momentele nefericite prin care a fost nevoita sa treaca s-au petrecut intr-un mall din Bucuresti. Ea a spus ca isi dorea sa mearga la un film alaturi de copiii ei, dar ca a fost discriminata de catre o vanzatoare de la casa de bilete care nu a acceptat sa ii vanda un pachet de familie.

O mama singura cu doi copii a fost umilita intr-un cinema din Capitala

„Am aflat, cu stupoare, ca eu si cei doi copii din dotare nu formam o familie, ca trebuie sa fie o mama si un tata ca sa se poata beneficia de aceasta oferta. Si sa vedeti motivul halucinant pentru care nicio alt fel de familie nu poate beneficia de oferta lor: familia este formata din mama, tata si unul sau doi copii… Atat! Si nici macar nu glumesc! Acesta a fost argumentul”, a povestit mama singura cu doi copii dupa ce a fost umilita.

„Eu, mama singura cu doi copii de multi, multi ani, am incercat sa o induplec pe vanzatoarea de la casa de bilete si sa ii explica ca si noi, desi nu exista decat un adult in ecuatie, tot familie ne numim. Ca matematica simpla ne spune ca: doua bilete pentru copii si doar unul pentru un adult sunt mai ieftine decat doua bilete pentru adulti si unul singur de copil, datorita pretului redus la biletele pentru copiii sub 12 ani.

Oricate argumente aduceam eu, doamna de la bilete a ramas ferma pe pozitii – nu se poate! Nici supervizoarea, sau cine era cealalta angajata care a intervenit, nu s-a lasat induplecata de explicatiile mele. Replica ei a fost de milioane: «Doamna, nu intelegeti ca nu exista familii cu un singur adult? Familia are doi adulti si unul sau doi copii… sau in cazuri mai rare, mai mult de doi»”, a mai adaugat mama singura cu doi copii umilita in cinematograful din Capitala, potrivit digi24.ro.

O mama singura cu doi copii a fost umilita intr-un cinema din Capitala

„Vorbele ei m-au ranit, m-am simtit discriminata, mica, inutila, batjocorita. Da, batjocorita, ati citit bine. Si un lucrur care poate parea atat de mic, ca refuzarea unui cinematograf sa ne accepte ca familie pentru ca ne lipsea un tata, a facut o dauna foarte mare.

Mie, ca adult responsabil, pentru ca sunt un exemplu pentru copiii mei, de aceea am decis si sa povestesc. Fetitei mele, care nu intelegea de ce spune cineva despre noi ca nu suntem o familie. Baietelului meu, care nu suporta in general nedreptatea si care nu mai voia sa vada deloc filmul. Am ramas cu un gust amar, de nedreptate.

Nu va imaginati ca economia halucinanta de care beneficiam la acest pachet, aproximativ 4 lei, este motivul. Nici vorba! Faptul ca in 2018 inca avem gandirea ingusta, marunta, urata si rea, asta mi-a lasat un gust amar. Angajatii de la cinematograf mi-am spus astazi ca noi nu suntem o familie”, a mai adaugat mama singura cu doi copii umilita in ultimul hal.

Publicat: 06 mai 2018, 17:13 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă