Mihai Albu, umilit de Andrei Gheorghe la TV! Ce i-a spus regretatul prezentator invitatului, chiar cand a intrat in direct

Publicat: 21 mart. 2018, 17:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In urma cu 10 ani, cei doi au avut un schimb intepator de replici in timpul unei emisiuni tv.

Mihai Albu, umilit de Andrei Gheorghe! De cand vestea mortii sale s-a raspandit in showbiz, toate vedetele si-au adus aminte de el. Una dintre vedete este celebrul creator de pantofi Mihai Albu.

Acesta a avut parte de o confruntare cu celebrul realizator Andrei Gheorghe. Intamplarea a avut loc in urma cu 10 ani, pe platoul tv al unei emisiuni. Andrei Gheorghe a facut o remarca neasteptata referitoare la pantofii lui Mihai Albu.

Mihai Albu, umilit de Andrei Gheorghe la TV!

Mihai Albu, umilit de Andrei Gheorghe la TV!“Să tot fie vreo zece ani, tot zi de iarnă, cam ca acum, eu invitat la “Treișpe paișpe”, tema- puțin din modă și palatele țigănești (eu de formație fiind arhitect) Inainte de a intra in platou am socializat puțin cu Gheorghe, chiar am vorbit și despre pantofi și arhitectură.

Iarnă fiind, purtam niște cizme destul de inalte, cu multe barete, catarame si ținte, un fel de motorboots. In culise nu a pomenit absolut nimic de ele, deși le-a privit prelung…

Andrei Gheorghe nu prea iesea din casaGata, intru in platou (nu cad în gol ?) mă intămpină, mă invită sa iau loc si zice “Băă, ce bașcheți ai!!” Zic “Nu, nu sunt bascheți!” Zice “Ba da, mă, sunt bașcheți!” …asta in direct! ??. Și acum când port ceva mai de iarna zic că îmi iau bașcheții. RIP ANDREI GHEORGHE!”, a povestit Mihai Albu.

Publicat: 21 mart. 2018, 17:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă