Cristi Borcea este DESFIGURAT dupa 4 ani de puscarie! Fostul boss de la Dinamo s-a prezentat ASA in fata judecatorilor

Publicat: 21 mart. 2018, 15:46 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Fostul patron de la Dinamo a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, cea mai mare dintre sentinte.

Dintre cei 8 oameni condamnati la vremea respectiva, doar Borcea si Victor Becali se mai afla inchisi! La inceputul anului, a avut loc un nou termen in dosarul in care este anchetat Cristi Borcea.

Fostul actionar de la Dinamo a fost prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa a reusit sa ii socheze pe toti cu noua infatisare. Cristi Borcea este DESFIGURAT dupa 4 ani de puscarie! ProSport a publicat o imagine cu el, la patru ani de cand a fost condamnat.

De cand este inchis, Cristi Borcea a slabit considerabil, are o noua tunsoare, insa si chipul lui a suferit schimbari majore. Nu stim ce s-a intamplat cu fata lui, insa pielea este mult mai intinsa, iar sprancenele mai ridicate. Niciun rid de expresie nu era vizibil pe chipul sau.

Asa arata Cristi Borcea acum
Asa arata Cristi Borcea acum/foto: prosport

Cristi Borcea este DESFIGURAT

”Si-a injectat toxina botulinica la frunte, intre sprancene si la colt de ochi presupun. Interventia a fost recent facuta sau chiar a fost injectat in asa fel incat sa ii dea un aspect diabolic”, a explicat doctorul estetician Calin Dobos, pentru Click!

Se pare ca Cristi Borcea nu o duce deloc rau la Penitenciarul Poarta Alba! Fostul boss de la Dinamo si-a facut o adevarata echipa in interiorul puscariei, care ii respecta regulile si ii pun la dispozitie toate lucrurile necesare unui trai decent.

”Cristi Borcea pastra ceia de la usa de acces din celula si conducea o retea de colegi pentru pachete, telefoane si bani. De asemenea, el avea liber si la cumparaturi si alte lucruri de care nu se poate bucura niciun alt detinut”, se arata in raportul intocmit de reprezentantii penitenciarului, noteaza Romania Tv.

Publicat: 21 mart. 2018, 15:46 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă